پزشکیان: «تعطیلی» پاک کردن صورت مسئله است و چاره مشکل کم‌آبی نیست طحان نظیف: لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی به مجلس بازگشت قالیباف در ژنو: ایران با قاطعیت از سرزمین و مردم خود دفاع کرد / باید جلوی «نازی‌های قرن بیست و یکم» را بگیریم ۷ مأموریت پزشکیان برای تحول در نظام بودجه‌ریزی کشور پورجمشیدیان: امسال به زائران اربعین ارز کامل تعلق می‌گیرد/به اتباع غیرمجاز خدمات نمی‌دهیم دولت با تعطیلی یک هفته‌ای و چهارشنبه‌های تهران موافقت نکرد آغاز جلسه علنی مجلس/ ادامه بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در دستور قالیباف در کنفرانس رؤسای مجالس جهان: اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه یادآور جنایات نازی‌هاست رهبر انقلاب: غنی‌سازی و حقوق بشر بهانه است، آمریکا از توانایی‌های جمهوری اسلامی ناراحت است مراسم چهلم شهدای جنگ اخیر با حضور رهبر انقلاب صباغیان: ماینر‌ها در حال بلعیدن برق کشور هستند عارف: اسرائیل شیطنت کند محکم‌تر سیلی می‌زنیم/ فعلاً در توقف آتشیم سرلشکر موسوی: برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آمریکا و صهیونیست‌ها آماده‌ایم تذکر ۴۸ نماینده به میدری درباره پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان جزئیات جلسه مشترک کمیسیون امنیت ملی مجلس با پزشکیان

سخنگوی دولت: بازار بورس تا اطلاع ثانوی تعطیل است/اقدام به کاهش سرعت اینترنت موقتی است

سخنگوی دولت تاکید کرد: امور اساسی در دست اجراست. بانک‌ها کار خود را انجام می‌دهند، ولی در راستای حفظ سرمایه‌های مردم، بازار بورس تعطیل است تا ثبات به این بازار بازگردد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 16
کد خبر: ۲۸۱۰۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی در گفت‌وگویی تلویزیونی با تاکید بر اینکه ما در یک جنگ تحمیلی قرار گرفتیم، اظهار کرد: وقتی بدانیم این جنگ به ما تحمیل شده نوع واکنش ما متفاوت است.

وی ادامه داد: امروز یکی از عوامل قدرت ما آرامش مردم و انسجام ملی است. همه ایرانیان امروز پای کار ایران هستند حتی کسانی که دلخوری داشتند.

مهاجرانی افزود: متعهد به شفاف‌سازی و ارائه دقیق اطلاعات هستیم. مردم مراقبت کنند که عامل گسترش اطلاعات نباشیم. با گرفتن عکس یا انتقال یک ویدئو ممکن است اطلاعاتی را انتقال دهیم.

سخنگوی دولت گفت: از نزدیک‌شدن به محل حادثه خودداری کنیم و بدانیم هرچه کمتر حضور داشته باشیم نیرو‌های امدادی بهتر کار خود را انجام می‌دهند. همچنین با توجه به دورکاری ادارات نیاز به رفت‌وآمد زیاد نداریم و از موارد غیرضروری خودداری کنیم.

مهاجرانی یادآور شد: در طول این چند روز شاهد شهادت ۴۵ زن و کودک بودیم. ۷۵ نفر از مصدومان از بین زنان و کودکان هستند. شاهد حمله به بیمارستان فارابی کرمانشاه هم بودیم که اثبات خوی وحشی‌گری رژیم صهیونی و دروغ بودن ادعای آنان در زمینه هدف قرار ندادن مردم عادی است.

وی تاکید کرد: در زمینه باز بودن مراکز امن برای مردم از جمله متروها، برخی ایستگاه‌ها دیشب باز بودند و سایر ایستگاه‌ها نیز هنوز تمهیدات کاملی ندارند و بزودی آنها نیز به این جمع اضافه می‌شوند.

سخنگوی دولت ادامه داد: اگر برخی مردم انتخاب کردند از شهر خارج شوند احترام می‌گذاریم و از نیرو‌های راهور نیز تشکر می‌کنیم و از مردم می‌خواهیم با آنها همکاری کنند. همچنین از مردمی که آغوش خود را برای پذیرش مردم باز کردند تشکر می‌کنم.

مهاجرانی گفت: خواهش می‌کنم به پیامک‌هایی که مبنی بر تخلیه شهرهاست اصلا توجه نکنید. این موضوع از اقدامات دشمن در جنگ روانی است. امور اساسی در دست اجراست. بانک‌ها کار خود را انجام می‌دهند، ولی در راستای حفظ سرمایه‌های مردم، بازار بورس تعطیل است تا ثبات به این بازار بازگردد و تا اطلاع ثانوی این بازار تعطیل است.

وی تاکید کرد: بدیهی است با توجه به حملات سایبری دشمن که ممکن است مراکز زیرساختی در حوزه فناوری اطلاعات باشد، برای پایداری شبکه، زمان‌هایی مجبور به پایین آوردن سرعت شبکه باشند. شهروندان بدانند اقدام به کاهش سرعت اینترنت موقتی است و برای دفع حملات سایبری انجام می‌شود. این موضوع هدفمند، کنترل‌شده و فنی است و با تصمیم مدیریتی انجام می‌شود.

سخنگوی دولت یادآور شد: از همه شهروندان خواهش می‌کنم در انتشار اخبار تاییدنشده یا تصاویر تحریک‌آمیز و بازنشر شایعات مراقبت کنند. فراموش نکنیم از ارکان قدرت ما آرامش اجتماعی و حفظ همبستگی ملی نیاز ماست که به خوبی شاهد آن هستیم.

وی اعلام کرد: پرداخت مطالبات گندمکاران از فردا به تدریجی که گندم‌ها تحویل شده، پرداخت‌ها هم انجام می‌شود. پرداخت دارویار برای داروخانه‌ها هم طبق اعلام سازمان برنامه و بودجه از فردا انجام می‌شود.

پرداخت حقوق خرداد مشابه با اردیبهشت انجام می‌شود

مهاجرانی گفت: پرداخت حقوق خرداد مشابه با اردیبهشت انجام می‌شود، چون برخی دستگاه‌ها دورکار هستند و برخی محاسبات که باید انجام شود کمتر انجام شده، مابه‌التفاوت آن در حقوق تیرماه لحاظ خواهد شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر