سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

محمد مخبر: راه موفقیت ما از دل این سختی‌ها ترسیم خواهد شد

محمد مخبر: راه موفقیت ما از دل این سختی‌ها ترسیم خواهد شد دستیار مقام معظم رهبری گفت: قطعاً با ترور فرماندهان شهید و دانشمندان عزیز ما خللی در اقیانوس توانمندی انسانی کشور ایجاد نشده و راه موفقیت ما از دل این سختی‌ها ترسیم خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 20
کد خبر: ۲۸۱۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر عصر امروز (جمعه) ضمن حضور در جلسه ستاد اضطراری هلال احمر گفت: نعمت ولایت، نعمتی کم نظیر بوده و امروز ذیل این نعمت اتحاد و همبستگی کشور خدشه ناپذیر است و با وجود تمامی دسیسه‌ها با قدرت به پیش می‌رویم و مشکلات حل شدنی خواهند بود.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری تاکید کرد: رژیم اسرائیل کوچک‌تر از آن بود که بخواهد به ایران حمله کند، آنها با چراغ سبز آمریکا وارد این معرکه شدند و قطعاً به سرنوشت صدامی دچار خواهند شد که فکر می‌کرد یک شبه تهران را فتح می‌کند اما او مفتضحانه رفت و ایران عزیز ماند.

وی افزود: قطعاً با ترور فرماندهان شهید و دانشمندان عزیز ما خللی در اقیانوس توانمندی انسانی کشور ایجاد نشده و راه موفقیت ما از دل این سختی‌ها ترسیم خواهد شد.

مشاور و دستیار رهبری تاکید کرد: امروز شاهدیم که یک هفته پس از جنگ، صهیونیست‌ها در حوزه تجهیزات نظامی، اقتصاد و مشروعیت بین‌الملل کاملاً با بحران جدی مواجه شدند و این قطعاً سرنوشت متجاوز است.

وی خاطر نشان کرد: در چنین وضعیتی و میدانی، هلال احمر نیز نقشی اساسی دارد و به خوبی پشتیبان روحی، روانی و جسمی مردم است. امدادگران هلال احمر در روزهای اخیر به خوبی به آحاد مردم کمک رسانی کرده‌اند و این رشادت‌ها فراموش نشدنی است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: هلال احمر نیرویی حرفه ای است و در ایام دفاع مقدس بارها نشان داد که می‌تواند ستون ایجاد سلامت و امنیت در کشور باشد. هلال احمر مجموعه‌ای مردمی است که می‌تواند در عرصه‌های مختلف نقشی مثبت ایفا کند.

مخبر تصریح کرد: این روحیه بی نظیر در هلال احمر باید به عنوان الگویی در جامعه اشاعه یابد و مدنظر تمامی دستگاه‌ها قرار گیرد. روحیه ایثار و از خودگذشتگی است که امروز کمک می‌کند کشور از این مسیر دشوار عبور کند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار