پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

مخبر: خط لوله انتقال آب دریا از اردکان به یزد تا اوایل تابستان به بهره‌برداری برسد

معاون اول رییس‌جمهور دستور داد خط لوله انتقال آب دریا از اردکان به یزد هر چه زودتر تا اوایل تابستان سال جاری به بهره‌برداری برسد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 08
کد خبر: ۱۳۷۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور عصر امروز(چهارشنبه 18 خرداد) در دهمین جلسه انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان به فلات مرکزی با اشاره به کمبود منابع آب در مناطق مرکزی کشور و اجرای ۴ خط انتقال آب از دریا، گفت: این یک پروژه بزرگ ملی و برای آینده ایران است که باید با همکاری و مشارکت همه ذینفعان به سرانجام برسد.

وی پس از ارائه گزارش وزیر نیرو در خصوص انشعاب خط اول انتقال آب دریا از اردکان به یزد، دستور داد جهت حل مشکل اضطراری تامین آب در این استان، این خط لوله انشعابی هر چه زودتر تا اوایل تابستان سال جاری به بهره برداری برسد.

در این جلسه که وزرای نیرو و صنعت معدن و تجارت نیز حضور داشتند، گزارشی از میزان پیشرفت تمامی ۴ خط انتقال آب از دریا، جدول زمان بندی اجرای پروژه های مرتبط و همچنین روش های تأمین منابع مالی این طرح ها و برخی مشکلات موجود ارائه و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

کلمات کلیدی: محمد مخبر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار