بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ خاتمی: ملت عاشورایی ایران هرگز تسلیم زورگویی نخواهد شد X-BAT معرفی شد / پهپاد جنگی با توان پنهان‌ شدن از رادار و سرعت جنگنده رمزگشایی از تغییر لحن اخیر رهبر انقلاب در برابر ترامپ

محمد مخبر: راه موفقیت ما از دل این سختی‌ها ترسیم خواهد شد

دستیار مقام معظم رهبری گفت: قطعاً با ترور فرماندهان شهید و دانشمندان عزیز ما خللی در اقیانوس توانمندی انسانی کشور ایجاد نشده و راه موفقیت ما از دل این سختی‌ها ترسیم خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 20
کد خبر: ۲۸۱۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر عصر امروز (جمعه) ضمن حضور در جلسه ستاد اضطراری هلال احمر گفت: نعمت ولایت، نعمتی کم نظیر بوده و امروز ذیل این نعمت اتحاد و همبستگی کشور خدشه ناپذیر است و با وجود تمامی دسیسه‌ها با قدرت به پیش می‌رویم و مشکلات حل شدنی خواهند بود.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری تاکید کرد: رژیم اسرائیل کوچک‌تر از آن بود که بخواهد به ایران حمله کند، آنها با چراغ سبز آمریکا وارد این معرکه شدند و قطعاً به سرنوشت صدامی دچار خواهند شد که فکر می‌کرد یک شبه تهران را فتح می‌کند اما او مفتضحانه رفت و ایران عزیز ماند.

وی افزود: قطعاً با ترور فرماندهان شهید و دانشمندان عزیز ما خللی در اقیانوس توانمندی انسانی کشور ایجاد نشده و راه موفقیت ما از دل این سختی‌ها ترسیم خواهد شد.

مشاور و دستیار رهبری تاکید کرد: امروز شاهدیم که یک هفته پس از جنگ، صهیونیست‌ها در حوزه تجهیزات نظامی، اقتصاد و مشروعیت بین‌الملل کاملاً با بحران جدی مواجه شدند و این قطعاً سرنوشت متجاوز است.

وی خاطر نشان کرد: در چنین وضعیتی و میدانی، هلال احمر نیز نقشی اساسی دارد و به خوبی پشتیبان روحی، روانی و جسمی مردم است. امدادگران هلال احمر در روزهای اخیر به خوبی به آحاد مردم کمک رسانی کرده‌اند و این رشادت‌ها فراموش نشدنی است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: هلال احمر نیرویی حرفه ای است و در ایام دفاع مقدس بارها نشان داد که می‌تواند ستون ایجاد سلامت و امنیت در کشور باشد. هلال احمر مجموعه‌ای مردمی است که می‌تواند در عرصه‌های مختلف نقشی مثبت ایفا کند.

مخبر تصریح کرد: این روحیه بی نظیر در هلال احمر باید به عنوان الگویی در جامعه اشاعه یابد و مدنظر تمامی دستگاه‌ها قرار گیرد. روحیه ایثار و از خودگذشتگی است که امروز کمک می‌کند کشور از این مسیر دشوار عبور کند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار