نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد

کشف چندین ریزپرنده در استان بوشهر

کشف چندین ریزپرنده در استان بوشهر سربازان گمنام امام زمان (عج) با تلاش شبانه‌روزی موفق به شناسایی، کشف و ضبط چندین ریزپرنده در استان بوشهر شدند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 21
کد خبر: ۲۸۱۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره‌کل اطلاعات استان بوشهر با تلاش شبانه‌روزی موفق شدند چندین ریزپرنده را در این استان شناسایی، کشف و ضبط کنند.

اداره‌کل اطلاعات استان بوشهر روز شنبه اعلام کرد: در پی تجاوز و تهاجم تحمیلی رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران و همکاری شماری خودفروخته با اقدامات غیرانسانی آنان، سربازان گمنام این اداره‌کل با تلاش شبانه‌روزی در این روزها، توانستند تعداد قابل توجهی ریزپرنده را شناسایی، کشف و ضبط کنند.

عصر دیروز ۳۰ خرداد نیز دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی در اطلاعیه‌ای به فریب‌خوردگان هشدار و به آنان برای معرفی داوطلبانه خود، فرصت محدود داده بود. 
 دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی اعلام کرد: به کلیه فریب‌خوردگان رژیم صهیونیستی که آگاهانه یا ناآگاهانه و با هر انگیزه‌ای و با تصور یک همکاری ساده ابتدایی و بدون قصد خیانت و همکاری با دشمن در شرایط جنگی، جذب رژیم صهیونیستی یا عوامل آنها شده و با شروع جنگ توسط رژیم غافلگیر شده و بر سر دوراهی قرار گرفته‌اند؛ حداکثر تا پایان روز یکشنبه یک تیر ۱۴۰۴ مهلت داده می‌شود خود را به ستاد خبری وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه یا یکی از پاسگاه‌ها و کلانتری‌های پلیس و یا پایگاه‌های بسیج معرفی نمایند تا با تسلیم ریزپرنده‌ها، تجهیزات و تسلیحات خود مشمول عفو اسلامی قرار گرفته و به آغوش ملت بازگردند.

پس از پایان این مهلت، کسانی که ریزپرنده‌ها، تجهیزات، تسلیحات و یا هر ابزار دیگری برای مقاصد جاسوسی یا نظامی دستگیر شوند، به‌عنوان ستون پنجم و همکار با کشور متخاصم در زمان جنگ شناخته شده بلافاصله با اشد مجازات با آنها برخورد خواهد شد. /ایرنا

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار