واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها

کشف چندین ریزپرنده در استان بوشهر

سربازان گمنام امام زمان (عج) با تلاش شبانه‌روزی موفق به شناسایی، کشف و ضبط چندین ریزپرنده در استان بوشهر شدند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 21
کد خبر: ۲۸۱۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره‌کل اطلاعات استان بوشهر با تلاش شبانه‌روزی موفق شدند چندین ریزپرنده را در این استان شناسایی، کشف و ضبط کنند.

اداره‌کل اطلاعات استان بوشهر روز شنبه اعلام کرد: در پی تجاوز و تهاجم تحمیلی رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران و همکاری شماری خودفروخته با اقدامات غیرانسانی آنان، سربازان گمنام این اداره‌کل با تلاش شبانه‌روزی در این روزها، توانستند تعداد قابل توجهی ریزپرنده را شناسایی، کشف و ضبط کنند.

عصر دیروز ۳۰ خرداد نیز دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی در اطلاعیه‌ای به فریب‌خوردگان هشدار و به آنان برای معرفی داوطلبانه خود، فرصت محدود داده بود. 
 دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی اعلام کرد: به کلیه فریب‌خوردگان رژیم صهیونیستی که آگاهانه یا ناآگاهانه و با هر انگیزه‌ای و با تصور یک همکاری ساده ابتدایی و بدون قصد خیانت و همکاری با دشمن در شرایط جنگی، جذب رژیم صهیونیستی یا عوامل آنها شده و با شروع جنگ توسط رژیم غافلگیر شده و بر سر دوراهی قرار گرفته‌اند؛ حداکثر تا پایان روز یکشنبه یک تیر ۱۴۰۴ مهلت داده می‌شود خود را به ستاد خبری وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه یا یکی از پاسگاه‌ها و کلانتری‌های پلیس و یا پایگاه‌های بسیج معرفی نمایند تا با تسلیم ریزپرنده‌ها، تجهیزات و تسلیحات خود مشمول عفو اسلامی قرار گرفته و به آغوش ملت بازگردند.

پس از پایان این مهلت، کسانی که ریزپرنده‌ها، تجهیزات، تسلیحات و یا هر ابزار دیگری برای مقاصد جاسوسی یا نظامی دستگیر شوند، به‌عنوان ستون پنجم و همکار با کشور متخاصم در زمان جنگ شناخته شده بلافاصله با اشد مجازات با آنها برخورد خواهد شد. /ایرنا

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی
ارسال نظر
آخرین اخبار