صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد

هشدار شدیداللحن انصارالله به آمریکا

هشدار شدیداللحن انصارالله به آمریکا یکی از اعضای دفتر سیاسی انصارالله یمن ضمن هشدار به آمریکا درباره ورود مستقیم به جنگ علیه ایران از گزینه های گسترده پیش رو سخن گفت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 21
کد خبر: ۲۸۱۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حزام الاسد عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن درباره هرگونه ورود مستقیم آمریکا به جنگ هشدار داد.

وی افزود: اگر دشمن آمریکایی در راستای تشدید جنگ حرکت کند ما گزینه های زیادی برای واکنش داریم.

این درحالی است که ساعاتی قبل نیروهای مسلح یمن با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند: با هر تجاوزی از سوی رژیم صهیونیستی علیه غزه، لبنان، سوریه و هر کشور عربی و اسلامی دیگر مخالف هستیم. دشمن صهیونیستی به دنبال هدف قرار دادن تمام منطقه و اجرای پروژه‌های شوم خود با حمایت تمام قد آمریکا است.

در ادامه این بیانیه آمده است: آنها به دنبال از بین بردن جمهوری اسلامی ایران هستند چرا که این نظام، بزرگترین مانع در برابر اجرای نقشه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه به شمار می‌رود. نمی‌توان در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران با حمایت آمریکا سکوت کرد چرا که این مسأله به معنی از بین بردن آزادی، استقلال و کرامت امت ما، غارت ذخایر، اشغال سرزمین‌ها و به ذلت کشاندن ما به شمار می‌رود.

در این بیانیه تاکید شده است: نبرد کنونی نبرد تمام امت است. تمام تحرکات را در منطقه از جمله تحرکات علیه یمن را رصد می‌کنیم. یمن در کنار هر کشور عربی و اسلامی که هدف رژیم صهیونیستی قرار بگیرد ایستاده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: اگر آمریکا در تجاوز به ایران مشارکت کند یمن نیز کشتی‌های آمریکا و ناوهای آن را در دریای سرخ هدف قرار می‌دهد./مشرق

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار