جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است

دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن با صدور بیانیه‌ای هتک حرمت قرآن کریم از سوی نامزد صهیونیستی - آمریکایی انتخابات کنگره آمریکا را به شدت محکوم کرد و آن را تجاوز آشکار به اسلام، تحریک احساسات مسلمانان و هتک حرمت مقدسات دینی دانست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 27
کد خبر: ۲۸۷۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، در بیانیه دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن آمده است که جنایت اهانت به قرآن کریم در سایه حمایت و تشویق مستقیم دولت آمریکا صورت گرفته است؛ دولتی که به‌طور کامل در خدمت صهیونیسم قرار دارد و تحت دستورات آن عمل می‌کند.

انصارالله افزود: در حالی که آمریکا و غرب با نهایت شدت آنچه را یهودستیزی می‌خوانند جرم‌انگاری می‌کنند، هیچ واکنشی در برابر اسلام‌ستیزی و توهین به مقدسات مسلمانان نشان نمی‌دهند. این واقعیت ثابت می‌کند که ادعا‌های غرب درباره آزادی و حقوق بشر، دروغی بیش نیست.

دفتر سیاسی انصارالله تأکید کرد که سران آمریکا و غرب، همزمان با این اهانت از جنایت‌های نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه کودکان و زنان در غزه حمایت و هرگونه حرکت مسالمت‌آمیز برای محکومیت این کشتار‌ها را سرکوب می‌کنند.

این بیانیه از آمریکا و کشور‌های غربی خواست تا از دشمنی با تعالیم الهی و قرآن کریم به‌عنوان کتابی آسمانی که نور، هدایت و رحمت برای جهانیان است، دست بردارند. همچنین از امت اسلامی خواسته شد که در برابر اینگونه جرایم خطرناک و تعرض به مقدسات، موضعی جدی و مسئولانه اتخاذ کنند.

جنبش انصارالله در پایان هشدار داد که تکرار این اهانت‌ها در کشور‌های غربی، نتیجه مستقیم سستی و کوتاهی امت اسلامی در دفاع از دین و مقدسات خود است.

این بیانیه پس از آن صادر شد که والنتینا گومز نامزد جمهوری‌خواه انتخابات کنگره آمریکا از تگزاس در اقدامی نفرت افکنانه، ویدئویی از خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) منتشر کرد که در آن، قرآن را آتش می‌زند.

اقدام این سیاستمدار راست‌گرای افراطی آمریکا با محکومیت شدید رهبران سیاسی، گروه‌های مذهبی و کاربران شبکه‌های اجتماعی همراه شد و نگرانی‌ها درباره گسترش نفرت‌پراکنی و تعصب دینی در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا در سال ۲۰۲۶ را افزایش داده است./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر