گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست

انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است

دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن با صدور بیانیه‌ای هتک حرمت قرآن کریم از سوی نامزد صهیونیستی - آمریکایی انتخابات کنگره آمریکا را به شدت محکوم کرد و آن را تجاوز آشکار به اسلام، تحریک احساسات مسلمانان و هتک حرمت مقدسات دینی دانست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 27
کد خبر: ۲۸۷۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، در بیانیه دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن آمده است که جنایت اهانت به قرآن کریم در سایه حمایت و تشویق مستقیم دولت آمریکا صورت گرفته است؛ دولتی که به‌طور کامل در خدمت صهیونیسم قرار دارد و تحت دستورات آن عمل می‌کند.

انصارالله افزود: در حالی که آمریکا و غرب با نهایت شدت آنچه را یهودستیزی می‌خوانند جرم‌انگاری می‌کنند، هیچ واکنشی در برابر اسلام‌ستیزی و توهین به مقدسات مسلمانان نشان نمی‌دهند. این واقعیت ثابت می‌کند که ادعا‌های غرب درباره آزادی و حقوق بشر، دروغی بیش نیست.

دفتر سیاسی انصارالله تأکید کرد که سران آمریکا و غرب، همزمان با این اهانت از جنایت‌های نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه کودکان و زنان در غزه حمایت و هرگونه حرکت مسالمت‌آمیز برای محکومیت این کشتار‌ها را سرکوب می‌کنند.

این بیانیه از آمریکا و کشور‌های غربی خواست تا از دشمنی با تعالیم الهی و قرآن کریم به‌عنوان کتابی آسمانی که نور، هدایت و رحمت برای جهانیان است، دست بردارند. همچنین از امت اسلامی خواسته شد که در برابر اینگونه جرایم خطرناک و تعرض به مقدسات، موضعی جدی و مسئولانه اتخاذ کنند.

جنبش انصارالله در پایان هشدار داد که تکرار این اهانت‌ها در کشور‌های غربی، نتیجه مستقیم سستی و کوتاهی امت اسلامی در دفاع از دین و مقدسات خود است.

این بیانیه پس از آن صادر شد که والنتینا گومز نامزد جمهوری‌خواه انتخابات کنگره آمریکا از تگزاس در اقدامی نفرت افکنانه، ویدئویی از خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) منتشر کرد که در آن، قرآن را آتش می‌زند.

اقدام این سیاستمدار راست‌گرای افراطی آمریکا با محکومیت شدید رهبران سیاسی، گروه‌های مذهبی و کاربران شبکه‌های اجتماعی همراه شد و نگرانی‌ها درباره گسترش نفرت‌پراکنی و تعصب دینی در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا در سال ۲۰۲۶ را افزایش داده است./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار