تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۶؛ فرصت دوباره برای جاماندگان وضعیت هوای فردا یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ | کدام استان‌ها بارانی می‌شوند؟ تومور یک‌ونیم کیلویی از بدن بیمار ۶۰ ساله در آباده خارج شد حکم انفصال از خدمت شهردار اوشان فشم میگون صادر شد رگبار و رعدوبرق در اغلب مناطق کشور تا سه‌شنبه پلیس راهور: موتورسیکلت بدون پلاک و گواهینامه نداریم تردد روان در تمام محورهای شمالی کشور بارش باران و صاعقه در 25 استان تا سه‌شنبه هشدار پلیس فتا درباره شگرد وعده درآمدهای بالا در آگهی‌های استخدامی میانگین دریافتی معلمان فقط ۲۹ میلیون تومان است ۱۳۰۰ مدرسه آسیب دیده از جنگ در کشور بازسازی شد تاکید بر پرداخت مطالبات مالباختگان؛ تعیین ضرب‌الاجل چگونه از پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات بگیریم؟ هوای قابل‌قبول تهران با شاخص 98 سامانه بارشی جدید در راه ایران / هشدار نارنجی برای ۱۲ استان / باران، برف و رعدوبرق تا شنبه ادامه دارد معاینه فنی اولیه تاکسی‌های تهران رایگان شد

افزایش خدمات‌رسانی در خط ۵ مترو

افزایش خدمات‌رسانی در خط ۵ مترو مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو از افزایش سرویس‌های خط ۵ مترو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۲۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 16
کد خبر: ۲۸۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرنوش نوبخت در پاسخ به این پرسش که آیا امروز تعداد مسافران مترو با توجه به بارش برف و گرانی بنزین، افزایش یافته است؟ گفت: هنوز جمع‌بندی آمارهای مسافران نهایی نشده و تا پایان وقت امروز، این آمارگیری نهایی می‌شود؛ تا الان تمامی حرکت‌های قطارها به موقع بوده، مشکلی برای خدمات‌رسانی به مسافران نداشته‌ایم و تا آخر شب نیز سرویس‌دهی منظم خود به مسافران را ادامه می‌دهیم.

 

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای افزایش سرویس‌دهی در برخی از خطوط پرمسافر انجام شده و تا این لحظه قطارها به موقع حرکت کرده‌اند.

 

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو با بیان اینکه با توجه به بارش‌های تهران، سرویس‌دهی در خط ۵ (کرج-تهران) افزایش پیدا می‌کند، افزود: ایستگاه‌های مترو تا زمانی که نیاز باشد و مسافران حضور داشته باشند، به خدمات‌رسانی خود ادامه می‌دهند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار