سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

نمایندگان مجلس از مجروحان حمله رژیم صهیونیستی عیادت کردند

نمایندگان مجلس از مجروحان حمله رژیم صهیونیستی عیادت کردند  نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از عیادت جمعی از نمایندگان از مجروحان حمله رژیم صهیونیستی در بیمارستان رسول اکرم خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۰۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 22
کد خبر: ۲۸۱۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه محمدبیگی نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به حضور جمعی از نمایندگان مجلس در بیمارستان رسول اکرم برای عیادت از مصدومان حمله رژیم صهیونی، گفت: در جریان این بازدید، به همراه حسن نتاج، نماینده مردم بابل و عضو کمیسیون بهداشت، سمیه رفیعی نماینده مردم تهران و سخنگوی کمیسیون کشاورزی و عباس گلرو نماینده مردم سمنان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، به نمایندگی از مجلس شورای اسلامی، از مجروحان عیادت کردیم.

وی گفت: متأسفانه در پی حملات بی‌رحمانه این رژیم، تعدادی از هموطنان ما به شهادت رسیده‌اند و جمعی دیگر در بیمارستان بستری هستند و حال برخی از آنها وخیم است.

نائب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس خاطرنشان ادامه داد: در این رابطه از نزدیک در جریان وضعیت مجروحان قرار گرفتیم و در میان مجروحان، کودکان، زنان و مردان بی‌دفاعی هستند که همگی غیرنظامی و از شهروندان عادی‌اند و این موضوع نشان می‌دهد که رژیم جعلی و کودک‌کش اسرائیل عملاً به‌دنبال نسل‌کشی و خانواده‌کشی است و به قواعد، قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی هیچ گونه پایبندی ندارد و این جنایات ثابت می‌کند که بقای این رژیم جز ضرر و زیان برای بشریت ندارد و باید هر چه سریع‌تر از روی زمین محو شود.

محمدبیگی با تأکید بر روحیه جهادی کادر درمان در مواجهه با شرایط بحران، افزود: باید به کادر سلامت کشور به ویژه در بیمارستان رسول اکرم، خدا قوت گفت؛ همه پرسنل با ایثار و از خودگذشتگی در حال خدمت‌رسانی هستند و از هیچ تلاشی برای نجات جان مجروحان دریغ نمی‌کنند.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری‌های مجلس برای حمایت از حوزه سلامت در شرایط جنگی، گفت: در کمیسیون بهداشت، بیش از 30 پیشنهاد در حوزه سلامت و مدیریت بحران بررسی شده که برخی از آن‌ها در حال اجرا است و مواردی همچون تأمین دارو، تجهیزات پزشکی، تخت‌های ICU، تقویت فوریت‌های پزشکی و تأمین نیروی انسانی متخصص به‌طور جدی دنبال می‌شود.

نماینده قزوین در مجلس دوازدهم، یادآور شد: از وزارت بهداشت انتظار داریم همچون گذشته، پرچم‌دار حمایت از مدافعان سلامت باشد و به نیازهای آن‌ها پاسخ دهد همچنین از مردم عزیز کشورمان تقاضا داریم برای شفای عاجل مجروحان و موفقیت کادر درمان دعا کنند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار