یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

بازتاب شکست اسرائیل مقابل ایران در رسانه‌های عبری

بازتاب شکست اسرائیل مقابل ایران در رسانه‌های عبری به‌اعتقاد یک تحلیل‌گر صهیونیست، با وجود هیاهو و جار و جنجالی که نتانیاهو و اسرائیل در رابطه با پیروزی در جنگ با ایران به‌راه انداخته‌اند اما این مسئله به‌شدت زیر سؤال است چون هیچ‌یک از اهداف اعلام‌شده نتانیاهو محقق نشده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۰۵ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 26
کد خبر: ۲۸۱۷۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ میرون رابویورت در مقاله‌ای که امروز در پایگاه عبری‌زبان میکرومیت منتشر شد به ابعادی از این شکست اشاره کرد، در مقدمه آن نوشت:

در اسرائیل، آن‌ها شتاب‌زده جنگ علیه ایران را پیروزی درخشانی تلقی کردند، اما به‌شدت جای تردید است که واقعاً چنین باشد؛ اهدافی که نتانیاهو مطرح کرده بود محقق نشدند، ترامپ موجب فرسایش حاکمیت اسرائیل و تضعیف افکار عمومی شد، و از همه مهم‌تر، گل‌ولای غزه هیچ‌کجا ناپدید نشده است.

نویسنده در ادامه اعتراف کرد: با این حال، نمی‌توان نادیده گرفت که ایرانی‌ها نیز تا حدی بازدارندگی ایجاد کرده‌اند، از سال 1948 تاکنون، مراکز شهرهای بزرگ اسرائیل هرگز با تهدیدی مانند آنچه در این جنگ رخ داد، روبه‌رو نشده بودند، ساختمان‌هایی به‌طور کامل فرو ریختند، نزدیک به 10 هزار اسرائیلی (رقمی که اداره نظارت و سانسور اسرائیل اجازه انتشار آن را داده است) آواره شدند. 25 ساختمان بلند در فهرست تخریب کامل قرار گرفتند (در مقایسه با تنها یک ساختمان از 7 اکتبر تاکنون)، 40 هزار درخواست غرامت مالیاتی ثبت شد، خیابان‌های شهر تخلیه شدند و بخش عمده‌ای از فعالیت اقتصادی متوقف شد.

هفتم اکتبر رویدادی وحشتناک بود، اما به‌عنوان یک حادثۀ استثنایی تلقی می‌شد، اما در طول دوازده روز گذشته، میلیون‌ها اسرائیلی احساس کردند که حس مصونیت آن‌ها دچار ترک‌خوردگی شده است.

همان‌طور که «اورلی نوی» نوشت: در زمینۀ بازدارندگی، ایران نشان داد که با وجود توانمندی‌های دفاعی عظیم اسرائیل، همچنان می‌توان به عمق سرزمین اسرائیل ضربه وارد کرد. موشک‌های ایرانی تصاویری از تل‌آویو، بات‌یام یا بئرالسبع را رقم زدند که یادآور صحنه‌هایی از غزه بود، و این تصاویر در سراسر خاورمیانه دیده شد؛ حتی توسط کسانی که لزوماً با رژیم ایران همدلی ندارند هم این تصاویر دست به دست می‌شود.

به‌اعتراف این نویسنده؛ اگر رهبری اسرائیل بخواهد بار دیگر به‌دنبال انجام جنگی دیگر با ایران باشد، میزان حمایت و همراهی اسرائیلی‌ها با آن به‌شدت کمتر از این دوره خواهد بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار