دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

داغ شدن شایعات پیرامون سرنوشت نتانیاهو در پی غیبت طولانی در انظار عمومی

داغ شدن شایعات پیرامون سرنوشت نتانیاهو در پی غیبت طولانی در انظار عمومی با تشدید حملات موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی و غیبت مشکوک نتانیاهو در انظار عمومی طی روز‌های اخیر، رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی شاهد موجی از شایعات و اخبار درباره مرگ او و همسرش در نتیجه حملات موشکی ایران هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 15
کد خبر: ۳۰۳۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر نتانیاهو قاطعانه این مطالب را تکذیب و تاکید کرده است که این خبر‌ها "دروغ" بوده و حال نتانیاهو خوب است، اما عدم حضور رسانه‌ای نتانیاهو در روز‌های گذشته بر موج گمانه زنی‌ها دامن زده است. او از زمان آغاز حملات، تنها به صدور بیانیه‌های ضبط شده و ویدیو‌هایی از بازدید‌ها و جلساتش اکتفا کرده و در جمع خبرنگاران حضور نیافته است.

این در حالی است که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا تقریبا هر روز نشست مطبوعاتی داشته و در جمع خبرنگاران حاضر شده است.

نتانیاهو به تازگی نیز از طریق برنامه "زوم" در یک ویدیو کنفرانس حضور پیدا کرد، اما برخی کارشناسان رفتار او را تعجب آور و ترکیبی از غرور و بی تفاوتی توصیف کردند.

آنچه بیش از همه در این کنفرانس نمود داشت، نگرانی جدی نتانیاهو از افشای منافع شخصی و دغدغه‌های سیاسی اش به ویژه در مورد حکم عفوی بود که درخواست آن را برای اسحاق هرتزوگ، رئیس این رژیم ارسال کرده تا روند محاکمه اش به اتهام دریافت رشوه، کلاه برداری و خیانت در امانت متوقف شود.

در ارتباط با عملیات‌های نظامی نیز تهران هشدار‌های مستقیمی به نتانیاهو داده و تاکید کرده به عملیات هایش برای حذف نتانیاهو ادامه خواهد داد. تهران اعلام کرد که ۵۲ پایگاه در اراضی اشغالی و ۳ پایگاه آمریکا را با موشک و پهپاد هدف قرار داده است.

همزمان عکس‌ها و ویدیو‌هایی از نتانیاهو منتشر شده که ظاهرا در میان آواره مانده و زخمی شده است. اما گزارش‌های متعددی از جمله گزارش سایت عبری Mako تاکید کردند که این تصاویر با هوش مصنوعی ساخته شده و واقعی نیستند.

سایت وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد آخرین جلسه رسمی کابینه این رژیم با حضور نتانیاهو پنج شنبه ۱۲ مارس بوده و به این شکل شایعات درباره ترور او در ۹ مارس را رد کرد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار