قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

لاریجانی: همه بخش‌ها باید نسبت به رفع دغدغه‌های مردم همت داشته باشند

لاریجانی: همه بخش‌ها باید نسبت به رفع دغدغه‌های مردم همت داشته باشند رئیس مجلس گفت: همه بخش‌های حکومت ضمن توجه جدی به شرایط کشور باید همت به حل مسائل مردم و رفع دغدغه‌های آنان داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 18
کد خبر: ۲۸۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی لاریجانی در نطق پیش از دستور خود در نشست علنی امروز مجلس (دوشنبه 27 آبان 98) گفت:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم می‌دانم از رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سپاسگزاری کنم که با سخنان راهگشا و حکیمانه خود در روز گذشته مسیر حرکت اصلی مردم و مسئولان را در مورد حوادث چند روز اخیر روشن کردند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ همه بخش‌های حکومت ضمن توجه جدی به شرایط کشور باید همت به حل مسائل مردم و رفع دغدغه‌های آنان داشته باشند، مخصوصا در کنترل قیمت‌ها، همچنین اینکه هم راستایی قوای مختلف در این شرایط ضرورت دارد.

 

وی افزود: توجه دادن حضرت عالی به همگان در زمینه رفتار ظالمانه اغتشاش‌گران و آشوب‌طلبان و تاکید بر امنیت کشور و وفاق همه قوای کشور در مقابله با این دسیسه چندجانبه را بیشتر از گذشته آشکار می‌سازد.

 

لاریجانی اضافه کرد: مخصوصا وقتی وزیر امور خارجه بی‌آبروی آمریکا با بی‌شرمی و فرصت‌طلبی احمقانه از آتش‌ زدن اموال مردم حمایت می‌کند و این امر را دفاع از مردم ایران می‌سراید و با این اقدام به خوبی رفتار دروغین و ریاکارانه خود را نسبت به ملت ایران نشان داد که هدف آمریکا نسبت به ایران چیزی جز به هم ریختن امنیت کشور و آتش زدن منافع ملت نیست.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان گفت:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نمایندگان مجلس پس از شنیدن بیانات عمیق و مدبرانه حضرت عالی، تبعیت از مسیر تعیین‌شده جنابعالی را لازم دانسته و پیگیری دغدغه‌های مردم در زمینه مشکلات اقتصادی را با جدیت دنبال خواهند نمود و هم‌گرایی بیشتر مجالی برای آشفته‌سازی کشور توسط آمریکا و نوکران منافق و ضدانقلاب نخواهند داد.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار