ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد جزئیات شرایط خروج مشمولان از کشور در ایام اربعین شهادت یکی از مدیران مخابرات هرمزگان در حمله آمریکا به جزایر جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟

پزشکیان: مردم با هر سلیقه‌ای پای کار کشورشان ایستادند

پزشکیان: مردم با هر سلیقه‌ای پای کار کشورشان ایستادند رئیس جمهور در بازدید از وزارت کشور گفت: باید قدر این مردم را بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۰۸ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 29
کد خبر: ۲۸۲۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان رئیس جمهور در بازدید از وزارت کشور با بیان آنکه با اتحاد و انسجامی که مردم در این ۱۲ روز داشتند، ثابت کردند که پای کشورشان ایستادند، گفت: وحدت مردم نشان داد که می‌شود از مشارکت مردم در تصمیم‌گیری، نظارت، سلامت و امنیت کشور بهره برد.

وی با بیان آنکه قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند، افزود: برنامه داریم که مدارس را فعال کنیم و با آموزش صحیح مفهوم دقیقی از وطن پرستی را به فرزندانمان آموزش دهیم تا این وحدت حفظ شود. همچنین هیئت امنای مساجد در نقاط مختلف کشور باید به یک صدایی برسند و دست از جناح‌گرایی بردارند. امروز اولویت ما حفظ وحدت در کشور است.

پزشکیان اظهار کرد: امروز مردم باید به این اطمینان برسند که دولت، پناهگاه آنها است و قصد خدمت به مردم را دارد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار