ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

دستور فوری رئیس‌جمهور/ تسریع در بازسازی مناطق جنگ‌زده

 رئیس جمهور بر لزوم تسریع در جبران خسارات، اسکان حادثه دیدگان و بازسازی و تعمیر ساختمان‌های تخریب شده در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط تصریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۰۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 30
کد خبر: ۲۸۲۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز دوشنبه، در جلسه‌ای که به منظور ارزیابی آسیب‌ها و تصمیم‌گیری برای چگونگی جبران خسارات ناشی از جنگ تحمیلی 12 روزه برگزار شده بود، ضمن قدردانی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های همه کسانی که در حین جنگ و بعد از آن مشغول خدمت‌رسانی بوده و هستند، اظهار داشت: حضور و همراهی مردم، دستگاه‌ها، شخصیت‌ها و نهادهای مختلف در جریان جنگ تحمیلی 12 روزه، بزرگترین دستاورد این مقطع حساس از تاریخ کشور است.

رئیس جمهور افزود: محاسبات دشمن بر این مبنا بود که با چند حمله شاکله امور از هم پاشیده و اعتراض عمومی ایجاد و اهداف او محقق خواهد شد، اما مردم همه این محاسبات را برهم زدند؛ این مردم شایسته همه نوع خدمت و تجلیل هستند.

پزشکیان در ادامه بر لزوم تسریع در جبران خسارات و اسکان حادثه دیدگان و بازسازی و تعمیر ساختمان‌های تخریب شده با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط تصریح کرد و لازمه این کار را تهیه آمار تفکیکی به صورت جزئی و دقیق دانست.

پزشکیان گفت: دولت متولی اصلی جبران خسارات است، اما باید این را در نظر بگیریم که حجم زیادی خسارت به بخش‌های عمومی مثل فرودگاه‌ها و برخی مراکز دیگر وارد شده که دولت باید آنها را نیز جبران و تامین کند، لذا در زمینه جبران خسارت‌های وارده به مردم، بهترین کار تقسیم کار میان دستگاه‌ها است.

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت تعیین بازه زمانی برای ارزیابی دقیق و جبران خسارت‌ها خاطرنشان کرد: اقدام مهم دیگر این است که اگر چه جبران خسارت‌ها باید با کیفیت و کمیت خسارت وارده تناسب داشته باشد، اما نباید در این زمینه میان اقدامات دستگاه‌های مختلف بی‌عدالتی وجود داشته باشد. 

 پزشکیان بر ضرورت توجه و جبران خسارات غیرمادی نظیر آسیب‌های روحی و روانی وارده نیز تاکید کرد و گفت: در کنار همه اقدامات لازم برای جبران خسارات جنگ تحمیلی، به هیچ وجه نباید توجه به معیشت مردم مورد غفلت قرار گیرد./تسنیم

کلمات کلیدی: مسعود پزشکیان
ارسال نظر
آخرین اخبار