دولت جولانی شروط صلح با رژیم اسرائیل را اعلام کرد آمریکا بر لزوم ادغام نیرو‌های سوریه دموکراتیک با نیرو‌های الجولانی تاکید کرد توقف تمام مذاکرات تجاری بین آمریکا و کانادا پزشکیان در گفت‌و‌گو با ماکرون: رفتار‌های دوگانه آژانس انرژی اتمی مشکلات زیادی برای امنیت منطقه و جهان ایجاد کرده است ترامپ: هیچ پیشنهادی به ایران نخواهم داد بقائی: مدیرکل آژانس باید درمورد نحوه همکاری با ایران تجدید نظر کلی داشته باشد /تسلیم زیاده خواهی‌های طرف‌های مقابل نمی‌شویم سناتور آمریکایی: کودکان خارجی باید همراه با والدینشان اخراج شوند بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا

دیدار سخنگوی وزارت خارجه با تنها بازمانده خانواده شهید صدیقی صابر

 سخنگوی وزارت امور خارجه با تنها بازمانده از خانواده شهید حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در آستانه اشرفیه دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۰۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 30
کد خبر: ۲۸۲۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه عصر دوشنبه 9 تیر در مراسم تشییع شهدای حمله رژیم صهیونیستی در آستانه اشرفیه شرکت کرد.

سخنگوی وزارت خارجه ضمن حضور در مراسم تشییع و قرائت پیام تسلیت وزیر امور خارجه، با برادر شهید دکتر صدیقی صابر، دیدار کرد.

اسماعیل بقائی در این دیدار که با حضور استاندار گیلان، فرماندار آستانه اشرفیه و جمعی دیگر از مقام‌های استان و شهرستان آستانه اشرفیه در محل فرمانداری این شهر برگزار شد، مراتب همدردی و تسلیت وزیر و کارکنان وزارت امور خارجه را به سید علیرضا صابر برادر شهید صابر ابلاغ کرد و از خداوند متعال علو درجات برای شهید صدیقی صابر و اعضای خانواده ایشان که همراه وی در حمله رژیم متجاوز صهیونیستی به شهادت رسیدند، مسالت کرد.

سید علیرضا صابر، به عنوان تنها بازمانده این خانواده، ضمن قدردانی از حضور سخنگوی وزارت امور خارجه در مراسم تشییع شهدا، گفت: شهید صابر عضو هیات علمی دانشگاه و پژوهشگری میهن‌دوست بود که به همراه پسر 17 ساله، دختر 19 ساله‌اش که دانشجوی رشته پزشکی بود و کودک 8 ساله‌اش و همسرش به شهادت رسید. در جریان حمله رژیم صهیونیستی همچنین 11 نفر دیگر از اقوام و همسایگان به شهادت رسیدند.

سید علیرضا صابر تاکید کرد موضوع هسته‌ای صرفا بهانه‌ای برای اعمال فشار بر ایران و کارشکنی در مسیر توسعه علمی کشورمان است و تجاوز نظامی رژیم اسرائیل و آمریکا نشان داد که این دو رژیم دشمن ایرانیان و کیان ایران هستند.

اسماعیل بقائی به خانواده شهدا لطمینان داد که وزارت امور خارجه از همه ظرفیت‌های خود برای تبیین ابعاد تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و مواخذه و مجازات این رژیم نزد افکار عمومی جهانی استفاده خواهد کرد./تسنیم

کلمات کلیدی: اسماعیل بقائی
ارسال نظر
آخرین اخبار