حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

ابراز نگرانی رئیس ستاد مشترک ژاپن از تنش در منطقه خلیج فارس

رئیس ستاد مشترک ژاپن اعلام کرد در صورت تنش در منطقه خلیج فارس و تنش میان چین و آمریکا امنیت ما هم به مخاطه خواهد افتاد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۲۶ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 16
کد خبر: ۲۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر ؛ کاتسوتوشی کاوانو، رئیس ستاد مشترک ژاپن در مصاحبه با خبرنگار ما در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا ژاپن نسبت به چالش‌های احتمالی بین آمریکا و چین در سال 2019 و اینکه این رقابت منطقه را به خطر بیندازد، نگرانی دارد یا نه، گفت: اول اینکه ما برخی از تلاش‌های دیپلماتیک را برای کاهش تنش‌ها انجام می‌دهیم و اقدامات دیپلماتیک را بررسی می کنیم. به طور همزمان ما درک می‌کنیم که این موقعیت می‌تواند امنیت داخلی ما را به مخاطره بیندازد، و به همین دلیل است که ما تصمیم گرفتیم تا توان نظامی خود را تقویت کنیم.

وی در خصوص اینکه ژاپن چه موضعی را نسبت به مسئله کره شمالی آن هم پس از به نتیجه نرسیدن مذاکرات پیونگ‌یانگ-واشنگتن دارد و اینکه آیا ژاپن کمکی را به این فرآیند خواهد کرد یا نه، گفت: ما اساسا و در چارچوب همکاری دوجانبه با آمریکا حل این مشکل را بررسی می‌کنیم. مادامی که روابط و گفتگوهای دوجانبه بین آمریکا و کره شمالی در جریان است، ما در حال حاضر فقط نظاره‌گر و در حال پایش این هستیم که این روند چطور پیش می‌رود.

رئیس ستاد مشترک ژاپن در ادامه در خصوص اینکه آیا چالش‌های بین آمریکا و ایران در منطقه خلیج فارس مورد توجه ژاپن نیز هست یا نه، گفت: در خصوص مناقشات و مشکلات در خلیج فارس، باید بگویم که این بخشی از راه [تامین] نفتی ماست، و به همین خاطر مورد توجه و دغدغه جدی ماست و ما منتظر راه حلی مسالمت‌آمیز برای این مشکل هستیم.

این مقام ارشد نظامی ژاپن در پاسخ به این سوال که آیا توکیو با مقامات واشنگتن در این زمینه در ارتباط و گفتگو هست یا نه، گفت: من از این موضوع مطلع نیستم، چون که این موضوع بیشتر در سطح سیاسی هست که آیا این گفتگوها انجام می‌شوند یا نه، و در حوزه من نیست.

 

وی در خصوص اینکه چالش‌های بین آمریکا و ایران چه تبعاتی را می‌تواند برای منطقه در پی داشته باشد و اینکه آیا این موارد برای ژاپن دغدغه‌ای محسوب می‌شوند یا نه، گفت: من فکر می‌کنم آنچه که شما مطرح کردید یک فرضیه هست و از پاسخ دادن به سوالی که مبتنی بر فرض باشد امتناع می‌کنم.

رئیس ستاد مشترک ژاپن در خصوص اینکه آیا ژاپن اهمیتی را درباره هر گونه درگیری، چالش و تنش در منطقه قائل هست یا نه، گفت: من می‌توانم بگویم که به ویژه در رابطه با خلیج فارس، اگر آنجا مشکلی پیش بیاید، این می‌تواند مشکل بزرگی برای ژاپن باشد.

وی در خصوص اینکه طرف‌های درگیر در این چالش چکار کنند تا از تنش بیشتر پرهیز شود، گفت: این یک موضوع سیاسی است و من از پاسخ به آن امتناع می‌کنم.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار