دستگیری سارقین مجتمع اساتید تهران بعد از حمله اسرائیل

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت با اشاره به دستگیری سه سارق در غرب تهران گفت: این متهمان در هنگام سرقت دستگیر و از آنها اموال مسروقه کشف شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۱۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 01
کد خبر: ۲۸۲۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ افشاری در این خصوص گفت: با توجه به تخلیه مجتمع مسکونی اساتید به دلیل حملات ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی و باقی ماندن اموال ساکنین در محل، تیم عملیات کلانتری برای حفظ و نگهداری اموال شهروندان مبادرت به گشت‌زنی‌های محسوس و نامحسوس و همچنین رصد و پایش محل کردند که در حین گشت‌زنی مشاهده شد سه سارق در محل حضور داشته و در حال سرقت اموال ساکن هستند.

وی افزود: بلافاصله ماموران برای دستگیری آنان وارد عمل شده که متهمان با مشاهده پلیس متواری شدند، اما در کسری از ثانیه هر سه دستگیر و راهی کلانتری شدند.

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: در بازرسی از متهمان ۲ رشته دستبند؛ ۲ گوشواره؛ یک رشته گردنبند؛ انگشتر و اقلامی دیگر کشف و ضبط که به همراه پرونده به دادسرا ارجاع شد.

گفتنی است، متهمان به جرم خود اعتراف و هر سه برای رسیدگی قضایی به دادسرا معرفی شدند. / تسنیم

کلمات کلیدی: سارق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار