ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم

مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم رئیس‌جمهور ونزوئلا در برنامه‌ای تلویزیونی با اظهار این که پیام‌رسان واتس‌اپ برای فعالیت‌های جاسوسی و کشتار فلسطینیان استفاده شده است، اعلام کرد که این پیام‌رسان را حذف کرده و کشورش در حال تلاش برای طراحی یک پیام‌رسان امن داخلی است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۱۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 02
کد خبر: ۲۸۲۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا با اعلام حذف پیام‌رسان واتس‌اپ از تلفن همراه خود در برنامه تلویزیونی هفتگی خود، گفت که این اپلیکیشن از کاربران خود جاسوسی می‌کند.

مادورو گفت: واتس‌اپ را از زندگی‌ام حذف کردم. خداحافظ واتس‌اپ. دیگر دوستت ندارم!

وبگاه خبری کورئو دل کارونی گزارش داد که مادورو با اشاره به حملات علیه فلسطینی‌ها در جنگ غزه گفت: آنها از طریق این پلتفرم برای مکان‌یابی و شلیک موشک برای کشتن افراد استفاده می‌کنند.

این اولین باری نیست که مادورو از واتس‌اپ انتقاد کرده است. او در سپتامبر ۲۰۲۴ در میانه بحرانی که پس از انتخابات در کشورش ایجاد شده بود، گفت که این اپلیکیشن «کار جاسوسی» می‌کند.

به گفته مادورو «آن‌ها (واتس‌اپ) همه چیز را درباره زندگی شما می‌دانند.»

مادورو با تکرار درخواست استفاده نکردن از واتس‌اپ و توصیه به استفاده از موارد جایگزین گفت: آنها شما را زیر نظر دارند. آنها از همه چیز زندگی شما باخبرند. من با واتس‌اپ خداحافظی کردم، شما هم خداحافظی کنید.

او با اشاره به این که گرچه روسیه پیام‌رسان تلگرام را «خطرناک» اعلام کرده، اما از این پیام‌رسان استفاده می‌کند، گفت: من از تلگرام استفاده می‌کنم، اما نه برای کار‌های مهم. ما در تلاشیم یک سامانه ارتباطی ایجاد کنیم که برای جاسوسی استفاده نشود، چه رسد به قتل. چراکه از تمامی این رسانه‌ها برای رصد زندگی افراد استفاده می‌شود.

رئیس‌جمهور ونزوئلا با اشاره به این که از واتس‌اپ برای حمله به فلسطینی‌ها استفاده شده است، بیان کرد: واتس‌اپ برای کشتار فلسطینی‌ها استفاده شده است. آنها از طریق واتس‌اپ مکان‌یابی کرده و با استفاده از آن برای کشتار افراد موشک شلیک می‌کنند.

او همچنین گفت: آنها از واتس‌اپ برای کشتن دانشمندان هسته‌ای در ایران استفاده کردند که در حوزه فیزیک و ریاضیات تحقیق می‌کردند. آنها را از طریق واتس‌اپ کشتند. واقعا واتس‌اپ تا کی قرار است دوام بیاورد؟ / ایسنا

کلمات کلیدی: مادورو واتس آپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار