ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

قادری: باید فرصت کافی به مودیان مالیاتی داده شود تا تحت فشار قرار نگیرند

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۱۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 03
کد خبر: ۲۸۲۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ جعفر قادری نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره جلسه اعضای این کمیسیون با وزیر اقتصاد و امور دارایی، بیان کرد: وزیر و معاونانش در این جلسه گزارشی از اقدامات این وزارتخانه در راستای وظایفشان در شرایط جنگ اخیر ارائه کردند.

وی افزود: طبق گزارش ارائه شده پشتیبانی لازم از بانک‌هایی که در جنگ اخیر مورد حمله سایبری قرار گرفته بودند انجام شده و مشکلی برای حساب‌های مردم به وجود نیامده و بخشی از مسائل موجود هم بر طرف شده و مابقی نیز در حال حل شدن است.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: میهمانان دعوت شده به کمیسیون در خصوص مسائل مالیاتی هم عنوان کردند که با توجه به شرایط پیش آمده و با توجه به اینکه در ایام دریافت اظهارنامه مالیاتی هستیم، فرصت کافی به مودیان داده شود تا تحت فشار قرار نگیرند و در زمان کافی به این کار بپردازند.

قادری با تاکید بر اینکه دولت در حال حاضر عنوان کرده که خسارت به واحدهای مسکونی و تجاری ناشی از جنگ را پرداخت خواهد کرد، گفت: در این جلسه توضیحاتی ارائه شد مبنی بر اینکه شرایط تحت بیمه قرار دادن خودروها و منازل مسکونی مردم در شرایط جنگی فراهم شود تا شهروندان نگران این موضوع نباشند؛ یعنی به سمت و سویی حرکت کنیم که از این به بعد این امکان فراهم شود تا بیمه‌ها در چنین شرایطی حمایت‌هایی را از مردم داشته باشند.

نماینده شیراز در مجلس همچنین در مورد باز پرداخت اقساط وامهای اخذ شده از سوی مردم، اظهار کرد: در این باره قرار شد تا بانک‌ها همراهی‌هایی با مردم داشته باشند به ویژه در استان‌هایی که بیشتر درگیر موضوع بودند و امکان فعالیت تجاری و بازپرداخت اقساط بانکی خود را ندارند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار