خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

آژانس عبور ذخایر آب سنگین ایران از ۱۳۰ تن را تایید کرد

آژانس عبور ذخایر آب سنگین ایران از ۱۳۰ تن را تایید کرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارشی تایید کرد که ذخایر آب سنگین ایران از ۱۳۰ تن بیشتر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 18
کد خبر: ۲۸۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل روز دوشنبه(۲۷ آبان) در گزارشی اظهار کرد که میزان دخایر آب سنگین ایران از سقف ۱۳۰ تن بالاتر رفته است.

 

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارشی نوشت: در ۱۶ نوامبر ۲۰۱۹، ایران به اطلاع آژانس بین‌المللی انرژی اتمی رساند که میزان ذخایر آب سنگینش از مرز ۱۳۰ تن عبور کرده است. آژانس در ۱۷ نوامبر ۲۰۱۹ تایید کرد که نیروگاه تولید آب سنگین ایران در حال فعالیت بوده و میزان آب سنگین ایران به ۱۳۱.۵ تن رسیده است.

 

پس از خروج یک‌جانبه و نامشروع آمریکا از توافق هسته‌ای و عدم پایبندی کشورهای اروپایی به تعهدات برجامی‌شان، جمهوری اسلامی ایران پس از یک‌سال پایبندی یک‌طرفه به این توافق، اعلام کرد که در صورتی که منافع ایران از توافق هسته‌ای تامین نشود، گام‌هایی را برای کاهش تعهدات برجامی خود اتخاذ خواهد کرد.

 

در همین راستا، حسن روحانی رئیس جمهوری کشورمان ۱۴ آبان با اعلام آغاز گام چهارم کاهش تعهدات برجامی ایران و با اشاره به اقدامات ایران برای کاهش تعهدات برجامی خود، اظهار کرد: من امروز به ۱+۴ اعلام می‌کنم که فعالیت ما با نظارت آژانس انرژی اتمی خواهد بود. گام چهارم نیز مانند سه گام دیگر قابل بازگشت است و اگر آن‌ها به تعهدات خود در اول ژانویه ۲۰۱۷ بازگردند ما هم به این تاریخ برمی‌گردیم.

 

روحانی با بیان اینکه ما در عین حال به تمام مذاکرات پشت پرده متعهد هستیم، خاطر نشان کرد: ما مذاکرات را ادامه می‌دهیم. البته چون در هفته‌های اخیر به توافق نرسیدیم گام چهارم را برمی‌داریم اما در دو ماه آینده به مذاکرات ادامه می‌دهیم و اگر همه تحریم‌ها برداشته شد و ما توانستیم نفت را بفروشیم و از سود بانک‌های خود استفاده کنیم ما هم به شرایط گذشته بازمی‌گردیم. من معتقدم ما راه درستی انتخاب کردیم و دنیا باید بداند که ملت ایران هم مقاوم است و هم اهل مذاکره.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار