وزیر نیرو: هیچ واحد صنعتی به دلیل کمبود برق تعطیل نمی‌شود بنیاد مسکن: برآورد اولیه خسارات حمله اسرائیل بین ۳ تا ۴ همت بود خبر جدید درباره وصول چک‌های بانکی قیمت جدید طلا و سکه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / کف قیمتی سکه شکسته شد قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / دلار یک کانال سقوط کرد جزئیات احکام مالیاتی بسته حمایتی دولت / تمدید برخی مواعد مالیاتی با ابلاغیه رئیس‌جمهور؛ پرداخت تسهیلات تکلیفی تا پایان تیر تمدید شد حقوق کارگران دو برابر شد + جدول واریز یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی حساب برای این دهک‌ها خبر مهم درباره کالابرگ / نحوه اعتراض به دهک‌بندی و ارائه درخواست بازبینی ابهام درباره حقوق ورودی خودرو در سال ۱۴۰۴ بازار طلا تعطیل است/ مبادلات فیزیکی از ۱۸ تیر انجام می‌شود انجمن شرکت‌های حمل و نقل ریلی مسافری: قیمت بلیت قطار ۳۰ درصد افزایش یافت ارزش روز سهام عدالت به ارزش اسمی ۵۳۲ هزار تومانی، ۲۲ میلیون شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ + جدول

سونی فروش پرچمدار جدید خود را متوقف کرد!

شرکت سونی اعلام کرده که به‌طور موقت عرضه و فروش گوشی پرچم‌دار جدید خود، Xperia ۱ VII، را در بازار ژاپن متوقف کرده است. این تصمیم پس از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر بروز مشکلات متعدد در عملکرد این گوشی گرفته شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۱۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 05
کد خبر: ۲۸۲۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، گوشی اکسپریا 1 vii سونی (Xperia ۱ VII) که در ماه مه رونمایی شد، مدتی‌ست در بازار ژاپن عرضه شده، اما کاربران گزارش داده‌اند که این دستگاه به‌صورت ناگهانی خاموش می‌شود، به‌طور تصادفی ری‌استارت می‌شود، یا در مواردی اصلاً روشن نمی‌شود. هر یک از این مشکلات به‌تنهایی جدی محسوب می‌شود و بروز هم‌زمان آن‌ها، نگرانی‌ها را افزایش داده است.

سونی برای کاربرانی که دستگاهشان روشن نمی‌شود، پیشنهاد کرده دکمه پاور و افزایش صدا را حدود ۲۰ ثانیه نگه دارند تا گوشی بازیابی شود و پس از آن، آخرین به‌روزرسانی نرم‌افزاری را نصب کنند. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت، کاربران باید با تیم پشتیبانی سونی تماس بگیرند.

در حالی که سونی مدعی است این به‌روزرسانی ممکن است مشکلات مذکور را برطرف کند، اما هم‌زمان تأکید کرده که بررسی‌ها برای یافتن منشأ دقیق این نقص‌ها همچنان ادامه دارد. به نظر می‌رسد این به‌روزرسانی فعلاً بیشتر جنبه‌ی پیشگیری از بروز مشکل را دارد تا یک راه‌حل قطعی. این در حالی است که Xperia ۱ VII با پشتیبانی از شبکه ۵G، حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت و رم ۱۲ گیگابایت، با قیمت حدود ۱۴۹۹ یورو عرضه شده است.

سونی هنوز جدول زمانی مشخصی برای ازسرگیری فروش این دستگاه اعلام نکرده است و باید منتظر ماند تا نتیجه تحقیقات و رفع کامل مشکل مشخص شود./خبرآنلاین

کلمات کلیدی: سونی گوشی سونی
ارسال نظر
آخرین اخبار