نتانیاهو: می‌توان با سوریه به توافق رسید؛ از دمشق تا جبل‌الشیخ باید عاری از سلاح شود گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت جنبش فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند ترامپ از نتانیاهو برای دیدار در کاخ سفید دعوت کرد عراقچی: ما به توافق رسیده بودیم؛ نیرو‌های خواهان جنگ در آمریکا غالب شدند کاخ سفید: ترامپ درباره ونزوئلا چندین گزینه دارد بازدید پوتین از مقر فرماندهی عملیات نظامی ویژه شورای امنیت فردا در مورد اوضاع عراق نشست برگزار می‌کند آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟

انتقال مدیر دفتر شبکه المیادین به زندان عوفر

مدیر دفتر شبکه المیادین در فلسطین اشغالی که توسط نظامیان صهیونیست بازداشت شده بود به زندان عوفر منتقل شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۱۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 08
کد خبر: ۲۸۲۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ کمیته امور اسرا و باشگاه اسیران فلسطینی اعلام کردند که نظامیان صهیونیست ناصر اللحام مدیر دفتر شبکه المیادین در فلسطین اشغالی را از بازداشتگاه المسکوبیه در قدس اشغالی به زندان عوفر در غرب رام الله منتقل کردند.

گفته می‌شود قرار است اللحام روز پنجشنبه در دادگاه نظامی عوفر حاضر شود.

نظامیان صهیونیست بامداد روز گذشته ناصر اللحام مدیر دفتر این شبکه در فلسطین اشغالی را در منزل خود واقع در بیت لحم بازداشت کردند.

بر اساس این گزارش، نظامیان صهیونیست علاوه بر بازداشت اللحام، وسایل خانه وی را از بین برده و تلفن همراه او را مصادره کردند. این اقدام موجی از واکنش‌های منفی را در محافل منطقه‌ای و بین المللی به دنبال داشته است.

کمیته‌های مقاومت فلسطین اعلام کرد که اقدام رژیم صهیونیستی در بازداشت ناصر اللحام را به شدت محکوم می‌کند و همبستگی کامل خود را با وی و شبکه المیادین اعلام می‌کند.

این بیانیه می‌افزاید که بازداشت اللحام و تخریب محتویات منزل وی نشان دهنده حجم ترس و وحشت این رژیم از انعکاس اخبار و واقعیت‌ها است. / مهر

کلمات کلیدی: المیادین زندان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار