شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته نحوه تبدیل یارانه نقدی به کالابرگ + جزئیات پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ زمان واریز حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در آبان ۱۴۰۴ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ هشدار مهم به خانوارها/ فرصت استفاده از اعتبار کالابرگ رو به پایان است همسان‌سازی حقوق بازنشستگان رسماً تصویب شد/ وعده افزایش حقوق بازنشستگی تا ۷۰ درصد در سال ۱۴۰۵ قیمت گوشت قرمز امروز ۲۶ آبان ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار مبادله‌ای امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارمندان و کارگران

فعال‌سازی کالابرگ مرحله سوم برای دهک‌های چهارم تا هفتم تا ۲۴ ساعت آینده

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مرحله سوم کالابرگ برای دهک‌های چهارم تا هفتم تا 24 ساعت آینده فعال می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۱۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 08
کد خبر: ۲۸۲۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم مهرجو با اشاره به اینکه تا ۲۴ ساعت آینده کالا برگ دهک‌های چهارم تا هفتم فعال می‌شود گفت: ۱۸۹ هزار خانوار شامل ۵۲۷ هزار نفر مشمول دریافت کالا برگ هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد افزود: بر این اساس، به دهک‌های اول تا سوم ماهانه ۵۰۰ هزار تومان و به دهک‌های چهارم تا هفتم ۳۵۰ هزار تومان اختصاص یافته است.

وی بیان کرد: پرداخت کمک‌های نقدی به دهک‌های اول تا سوم از هفته گذشته آغاز شده و دهک‌های چهارم تا هفتم نیز در روز‌های آینده می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

مهرجو به کالا‌های مشمول این طرح اشاره کرد و گفت: یازده قلم کالای اساسی در گروه‌های پروتئینی، لبنی و خواربار در این طرح گنجانده شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مکانیسم توزیع کالا ادامه داد: چهار هزار و ۲۲۰ فروشگاه شامل فروشگاه‌های خرد محله‌ای، تعاونی‌های مصرف و فروشگاه‌های زنجیره‌ای، مسئولیت توزیع کالا برگ را بر عهده دارند.

وی درباره اعتبارات این طرح هم بیان کرد: اعتبار در نظر گرفته شده برای مرحله سوم ۲۲۵ میلیارد تومان است که از این مقدار، ۱۳۵ میلیارد تومان به دهک‌های اول تا سوم و ۹۰ میلیارد تومان به دهک‌های چهارم تا هفتم اختصاص یافته است.

مهرجو از راه‌اندازی سامانه پاسخگویی به شهروندان خبر داد و گفت: مردم برای اطلاع رسانی از کالا برگ خود می‌توانند با شماره *۵۰۰*۱۴۶۳# از وضعیت کالابرگ مطلع شوند یا در صورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل در دریافت کالابرگ می‌توانند با شماره تلفن ۰۲۱۶۳۶۹ از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب تماس بگیرند./همشهری

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار