ثبت نام خودروهای وارداتی شهریور ۱۴۰۵؛ شرایط، مبلغ حساب و لیست خودروها پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟

بازگشت کلیه فرودگاه‌های کشور به وضعیت عادی

بازگشت کلیه فرودگاه‌های کشور به وضعیت عادی آن طور که گفته می شود تقریبا تمام فرودگاه‌های کشور در حال فعالیت هستند و دو فرودگاه آسیب دیده تبریز و اصفهان نیز احیا شده‌اند. مجوز بازگشت فرودگاه تبریز به چرخه خدمات‌رسانی حمل‌ونقل هوایی کشور در روزهای گذشته صادر شده و فرودگاه اصفهان نیز به زودی به شبکه خدمات رسانی حمل و نقل متصل خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۱۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 10
کد خبر: ۲۸۳۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ با آغاز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تمام پروازهای داخلی و خارجی کشور لغو شد و فرودگاه‌های کشور نیز فعالیت خود را متوقف کردند.

توقف این فعالیت از ۲۳ خرداد تا ابتدای تیرماه به طول انجامید و سرانجام در مرحله اول با اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری فضای آسمان نیمه شرقی کشور به‌ روی پروازهای بین‌المللی عبوری، پروازهای داخلی و بین‌المللی صرفاً با مبدأ یا مقصد فرودگاه‌های واقع در شرق کشور باز و سپس در روزهای بعد آسمان برای نیمه غربی و مرکزی کشور بازگشایی شد.

البته براساس اطلاعیه‌های منتشر شده در روزهای گذشته توسط سازمان هواپیمایی کشوری، فرودگاه‌های مرکز و نیمه غربی کشور از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ بعدازظهر فعالیت خواهند کرد و فرودگاه‌های شرق کشور به صورت ۲۴ ساعته فعالیت می‌کنند.

علت این محدودیت زمانی فعالیت نیز بنا بر گفته سازمان هواپیمایی کشوری، تامین امنیت هوایی کشور در ساعات شب و آزادی عمل پدافند در دفاع از آسمان کشور است.

براساس اعلام معاون هوانوردی و امور بین‌المللی سازمان هواپیمایی کشوری در حال حاضر تقریبا همه فرودگاه‌های کشور و همه سامانه‌های ناوبری و زیرساخت غیر نظامی در حوزه صنعت هوانوردی با ظرفیت گذشته فعال هستند و هیچ مشکلی وجود ندارد.

آن طور که گفته می‌شود فرودگاه تبریز و اصفهان نیز که در این حملات آسیب جدی دیده بودند کمتر از ۱۰ روز عملیاتی شدند و همچنین باندها نیز احیا شد. مجوز بازگشت فرودگاه تبریز به چرخه خدمات‌رسانی حمل‌ونقل هوایی کشور در روزهای گذشته صادر شد و فرودگاه اصفهان نیز به زودی به شبکه خدمات رسانی حمل و نقل متصل خواهد شد./ایسنا

 

از جمله فرودگاه‌های آسیب دیده دیگر نیز یکی از فرودگاه‌های بخش خصوصی آبیک قزوین بوده که بر اساس برآوردها حدود ۳۰۰۰ میلیارد تومان خسارت نیز به آنجا وارد شده است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار