واریز ۲۷ هزار میلیارد از منابع مرحله چهارم کالابرگ/ میزان کالابرگ دهک‌های اول تا سوم تغییر کرد؟ زمان ثبت‌نام برای شرکت در پیش‌فروش سکه اعلام شد + شرایط ثبت نام جزئیات واریز مرحله چهارم وام ضروری ۵۰۰ میلیونی بازنشستگان قیمت سکه‌های پیش فروش اعلام شد / سکه ۱۰ میلیون تومان ارزانتر از بازار پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ / دلار ۱۰۲ هزار تومان شد ​​وزارت کار برای ثبت نام در طرح اتصال پوشاک اطلاعیه صادر کرد ایران چک ۵۰ هزار تومانی جدید آمد آخرین جزئیات فروش و واگذاری سهام برای پرداخت معوقات بازنشستگان پرداخت معوقات فروردین بازنشستگان حداقل‌بگیر آغاز شد آزادراه تهران - شمال بسته شد؛ مسدودی ۵ روزه برای تعمیرات پیش بینی قیمت دلار ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / دلار ریزشی شد+ قیمت انواع ارزها پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / سکه ۴ میلیون تومان عقب‌نشینی کرد سقوط ۳.۵ میلیون تومانی سکه / طلای ۱۸ عیار ۲.۹ درصد کاهش یافت/ آخرین نرخ دلار در بازار اعمال شرایط جدید صدور و تعداد برگ دسته چک از هفته آتی + جدول

چرا قیمت گازوئیل افزایش نیافت؟

سخنگوی دولت در تشریح چرایی عدم افزایش قیمت گازوئیل اظهار داشت: عدم فشار بر مخارج روستائیان، مهمترین علت افزایش نیافتن قیمت گازوئیل بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 19
کد خبر: ۲۸۳۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ تصمیم شورای اقتصادی قوا مبنی بر افزایش قیمت بنزین را می توان مهمترین رخداد آبان ماه دانست. اقدامی که با واکنش های متفاوتی همراه بود و متاسفانه خساراتی را به واسطه اغتشاشات پراکنده در سطح کشور در بر داشت.

 

سخنگوی دولت در این میان در خلال روزهای اخیر به کرات کوشیده دلایل افزایش قیمت بنزین را به گوش شهروندان رسانده و بیان نماید که آورده حاصل از آن مستقیما به جیب اقشار نیازمند واریز خواهد شد.

 

«علی ربیعی» روز سه شنبه در نخستین دوره آموزشی مدیریت پروژه های اشتغال‌زایی روستایی و کاهش فقر با اشاره به اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت، اظهار داشت: عادلانه نبود پول ‌یارانه بنزین با عنوان قاچاق سوخت به کشورهای همسایه برود و یا به افرادی پرداخت شود که ٣٣ برابر از دهک ها پایین جامعه بیشتر یارانه بگیرند.

 

وی با بیان اینکه روستاییان بهره مندی کمتری از بنزین دارند، افزود: شاید نتوانستیم به درستی مزایای این طرح را توضیح بدهیم اما ذات این تصمیم نوعی عادلانه کردن یارانه های بنزین است.

 

سخنگوی دولت گفت: قطعا آثار مثبت طرح مدیریت مصرف سوخت در میان مدت مشخص می شود کاهش هزینه های حمل و نقل روستایی در پیوست های این تصمیم وجود دارد.

 

در این میان و علی رغم افزایش قیمت بنزین، در میزان قیمت گازوئیل تغییری حاصل نشد. ربیعی در این باره معتقد است: گازوییل در جریان اصلاح قیمت بنزین و سوخت برای روستاییان گران نشد تا هزینه حمل و نقل این قشر از جامعه افزایش نیابد و به کسب و کار و حمل و نقل روستایی لطمه‌ای وارد نشود و از این محل به روستاییان و طبقات پایین ‌تر جامعه کمک شود.

 

سخنگوی دولت همچنین ابراز امیدواری کرد با عادلانه کردن بسیاری از یارانه ها در آینده بتوانیم بیشتر به طبقات پایین جامعه به ویژه روستاییان کمک کنیم.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار