آخرین وضعیت محورهای شمالی کشور / ترافیک پرحجم در هراز و کندوان

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به تردد پرحجم و روان در محورهای کندوان و هراز گفت: با توجه وضعیت راه‌ها فعلا اعمال محدودیت ترافیکی در محورها نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۲۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 11
کد خبر: ۲۸۳۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ هادی عبادی، رئیس پلیس راه مازندران، با اشاره به اینکه تردد در تمامی محورهای مواصلاتی مازندران برقرار است و مشکلی وجود ندارد، اظهار کرد: با توجه به گزارش‌ها ترافیک در کندوان در مسیر رفت و برگشت پرحجم و روان است.

وی با بیان اینکه در محورهای هراز و سوادکوه نیز شاهد ترافیک پرحجم هستیم، افزود: همچنین تردد در سایر محورها اعم از نوار ساحلی، مرکزی و شرقی عادی و روان گزارش می‌شود. 

رئیس پلیس راه مازندران، گفت: فعلا محدودیت‌های ترافیکی در هیچ یک از محورها در دستور کار نداریم، اما ممکن است در ساعات آینده با پیش‌بینی حجم ترافیک در دو محور کندوان و هراز اعمال محدودیت انجام شود.

عبادی بیان کرد: در صورت افزایش حجم تردد طبق برنامه ساعت 17 عصر امروز کندوان به‌طور کامل و هراز مقطعی یک‌طرفه می‌شود.
 
وی با بیان اینکه وضعیت جوی راه‌های استان نیز ابری و خشک مشاهده می‌شود،  خاطرنشان کرد: رانندگان و مسافران به نکات ایمنی توجه داشته و از سرعت و سبقت غیرمجاز خودداری کنند./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار