پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم

افشای جزئیاتی تکان‌دهنده از همکاری محرمانه جولانی با امارات و آمریکا علیه لبنان

روزنامه عبری امروز (جمعه) از جزئیات تکان‌دهنده‌ای درباره مذاکرات جاری پشت پرده میان رژیم صهیونیستی و آمریکا از یک سو و سوریه جدید به سرکردگی ابو محمد الجولانی از سوی دیگر با میانجی‌گری امارات پرده برداشت که با هدف سوق دادن دمشق به رویارویی با حزب‌الله در مقابل به رسمیت شناختن مشروعیت حکومت آن و اعطای کمک‌های اقتصادی و نظامی گسترده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۲۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 11
کد خبر: ۲۸۳۱۶۶
افشای جزئیاتی تکان‌دهنده از همکاری محرمانه جولانی با امارات و آمریکا علیه لبنان

به گزارش راهبرد معاصر؛ کانال‌های ارتباطی که ابوظبی به تازگی میان سرویس‌های امنیتی رژیم صهیونیستی و «ابومحمد الجولانی»، موسوم به «احمد الشرع» رئیس خودخوانده سوریه ایجاد کرده، شکاف بزرگی را نه تنها در سطح دیپلماتیک بلکه حتی در سطوح اطلاعاتی در برخی پایتخت‌های منطقه به وجود آورده که در راستای دیداری است که گفته شده «تراخی هانگبی» رئیس شورای امنیت داخلی رژیم اسرائیل با رئیس خودخوانده سوریه در ابوظبی برگزار کرده است.که این کانال ارتباطی مورد استقبال و حمایت مستقیم واشنگتن قرار گرفته و با تصمیم تعیین‌کننده‌ اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره لغو محاصره سوریه هماهنگ و در زمانی است که «توماس باراک» فرستاده ویژه ترامپ سفرهای دوره‌ای را میان آنکارا، بیروت و دمشق انجام می‌دهد و طی آن برخی رویکردهای جدید آمریکا برای ایجاد آنچه ثبات در سوریه جدید خوانده شده و شامل انتقام از حزب‌الله است، تقویت کند.

در جزئیات این گزارش آمده است که سوریه جدید ممکن است از قراردادهای تسلیحاتی گسترده‌ای با هدف مقابله با نیروهای باقیمانده حزب‌الله در لبنان برخوردار شود؛ ماموریتی که گفته می‌شود با استناد به ارزیابی‌های دیپلمات‌های آلمان، الجولانی مانع آن نمی‌شود. 

این روزنامه عبری نوشت الجولانی در برخورد با معامله مطرح شده در صورتی که مقرون به بسته‌ سیاسی و اقتصادی گسترده‌ای باشد که تثبیت حکومت او را برای سال‌های بیشتر ضمانت کند و اموالی از عربستان و امارات را به این کشور سرازیر کند، نرمش نشان می‌دهد و این می‌تواند تفاوت چشمگیری را در موقعیت او ایجاد کند.

در این گزارش آمده است که ایده دسته‌بندی حزب‌الله به عنوان بحران منطقه‌ای دارای ابعاد امنیتی و نظامی با هدف «تصفیه حساب» با آن و انتقام از این حزب اخیرا و صراحتا و نه محرمانه بر روی میز مذاکرات مطرح شده است.

کشورهای عربی همچون امارات و عربستان بر رهبری جدید سوریه در دمشق برای اتخاذ این رویکرد فشار وارد می‌کنند، زیرا این رویکرد به ارتش سوریه و ساختار امنیتی جدید آن اجازه می‌دهد تا شایستگی خود را برای کسب حمایت آمریکا در سطح ژئوپلیتیک اثبات کند.

همه این داده‌ها طبق روزنامه با پیشنهاد اساسی مطرح شده کنونی به رئیس سوریه که حداقل در ظاهر در پذیرش آن تردد دارد تلاقی دارد، اما وی در عین حال گام‌های لجستیکی را برای آمادگی جهت بهره‌مندی از هرگونه دستاورد ممکن برای سوریه در این منطقه اتخاذ می‌کند./ایسنا

کلمات کلیدی: جولانی لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار