تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند

مردم این استان منتظر هوای ۵۰ درجه‌ای باشند

مردم این استان منتظر هوای ۵۰ درجه‌ای باشند مدیرکل هواشناسی خوزستان از استقرار توده هوای گرم و افزایش دمای هوا به ۴۹ تا ۵۰ درجه سانتی‌گراد و بالاتر از روز شنبه ۲۱ تیر تا سه‌شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴ در استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۲۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 11
کد خبر: ۲۸۳۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرکل هواشناسی خوزستان از استقرار توده هوای گرم و افزایش دمای هوا به ۴۹ تا ۵۰ درجه سانتی‌گراد و بالاتر از روز شنبه ۲۱ تیر تا سه‌شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴ در استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری با اشاره به پیش‌بینی شرایط جوی استان اعلام کرد که از روز شنبه تا سه‌شنبه هفته آینده، دمای هوا در اغلب مناطق استان، به‌جز مناطق مرتفع شمالی و شرقی، به ۴۹ تا ۵۰ درجه سانتی‌گراد و حتی بالاتر خواهد رسید. این موج گرما می‌تواند منجر به گرمازدگی، افزایش مصرف انرژی، احتمال آتش‌سوزی در مراتع و مزارع و خسارات ناشی از تنش دمایی در بخش‌های کشاورزی و دامداری شود.

وی برای کاهش اثرات این موج گرما توصیه‌هایی ارائه کرد و گفت: صرفه‌جویی در مصرف آب و برق به‌ویژه در ساعات اوج مصرف، پرهیز از تردد غیرضروری از حوالی ظهر تا اوایل غروب، آبیاری مزارع در اوایل صبح یا شب، اجتناب از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید و استفاده از عینک آفتابی و کلاه در صورت ضرورت حضور در فضای باز. همچنین، سبزه‌زاری بر خودداری از رها کردن زباله‌های براق در طبیعت و اطمینان از خاموش کردن کامل آتش در مراتع پیش از ترک محل تأکید کرد.

هواشناسی خوزستان از شهروندان خواست با رعایت این توصیه‌ها، از خطرات ناشی از گرمای شدید و تبعات آن پیشگیری کنند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار