پیگیری مجوز استخدام ۱۸ هزار پرستار در سال آینده ورود سامانه بارشی جدید به کشور هشدار کاهش شدید دما در ۲۶ استان / بارش برف، باران و یخبندان در راه است امروز در ۵ دانشگاه شهر تهران چه گذشت؟ دستگیری ربایندگان دو تبعه عراقی در غرب کشور/انتشار تصاویر شکنجه گروگان‌ها با هدف اخاذی  رئیس دانشگاه الزهرا: با هتاکان به نماد‌های ملی برخورد خواهیم کرد/ برای دانشجویان پیامک تذکر فرستادیم هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران دانشگاه آزاد البرز تا پایان سال مجازی شد چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست

هشدار درباره شیوع بیماری‌ گوارشی در تابستان/ مراقب دست‌های آلوده باشید

 گرمای شدید هوا باعث شیوع بیماری های میکروبی و برخی بیماری های ویروسی شده و انتقال آنها به مواد غذایی مختلف باعث بروز بیماری‌های گوارشی در افراد در سنین مختلف می‌شود. 
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۲۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 12
کد خبر: ۲۸۳۲۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران با بیان اینکه ویروس جدیدی وارد کشور شده، بر رعایت بهداشت فردی مانند شستشوی مرتب دستها به ویژه در هنگام استفاده از سرویس بهداشتی بیرون از منزل تاکید کرد.

 هر چه قدر گرم شدن هوا روحیه برخی را پرنشاط می کند، عملکرد بدن عده دیگری را تحت الشعاع قرار می دهد. 
با آمدن تابستان، عملکرد سیستم گوارشی بسیاری دچار تغییر شده است. البته که تغییر فصل روی سیستم گوارشی بسیاری از مردم موثر است؛ اما این اثرگذاری در فصل تابستان بیشتر به چشم می‌خورد.

گرمای شدید هوا باعث شیوع بیماری های میکروبی و برخی بیماری های ویروسی شده و انتقال آنها به مواد غذایی مختلف باعث بروز بیماری‌های گوارشی در افراد در سنین مختلف می‌شود.

این روزها برخی افراد در سنین مختلف از جمله جوانان، میانسالان و کودکان با علائم گوارشی همچون دل درد، اسهال و استفراغ و بی حالی شدید و... به مراکز درمانی مختلف مراجعه می کنند. شدت علائم یاد شده در افراد به حدی است که فرد را چند روزی بیحال خانه نشین می کند و نای و توان افراد در چنگال این ویروس شایع قرار می گیرد.

در واقع بدین صورت که با گرم شدن هوا، سیستم دفاعی و دستگاه گوارشی تحت تاثیر افزایش دمای جو قرار گرفته و باعث به وجود آمدن چنین بیماری‌هایی در بدن می شود. از این رو، رعایت نکات ساده بهداشتی و بهداشت فردی همچون شستشوی دستها به ویپه در زمان استفاده از مواد غذایی یا حضور در مکانهای مختلف عمومی و نیز استفاده از سرویس های بهداشتی عمومی و ... نقش بسیار موثری در جلوگیری از ابتلا به این بیماری ویروسی دارد.

توجه به رژیم غذایی و رعایت چندین نکته ساده جهت بهبود شرایط بسیار حائز اهمیت است.

ایرج خسرونیا،رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس در باره شیوع بیماری گوارشی در کشور، بیان کرد: ویروس جدیدی به کشور وارد شده که از خانواده آدنوویروس است و البته به کرونا ارتباطی ندارد.

وی با اشاره به علائم این بیماری ویروسی در کشور افزود: تب، اسهال، استفراغ، درد، و بی حالی از جمله علائم این بیماری ویروسی است.

این متخصص داخلی خاطرنشان کرد: با توجه به فصل تابستان شیوع این بیماری بیشتر می‌شود و در نتیجه به مردم توصیه می‌کنیم بهداشت فردی را رعایت کنند.

خسرونیا خاطرنشان کرد: این ویروس از طریق دستهای آلوده به سرعت انتقال پیدا می‌کند؛ لذا مردم باید دستان خود را مرتب بشویند و هنگام استفاده از سرویس های بهداشتی عمومی این موضوع را به طور جدی رعایت کنند؛ چرا که دستگیره سرویس‌های بهداشتی به خصوص سرویس‌های عمومی عامل مهمی در انتقال این بیماری ویروسی است.

رئیس انجمن مختصصان داخلی ایران با اشاره به انتقال ویروس گوارشی از طریق میوه‌های نشسته ، تاکید کرد: مردم میوه‌ها را به خوبی بشویند.

وی با اشاره به دوره این بیماری در افراد، متذکر شد: بیماران مبتلا به این بیماری گوارشی 3 تا 4 روز درگیر می‌شوند و با استراحت و رژیم غذایی مناسب خود به خود بیماری خوب می شود و مزمن نمی شود.

خسرونیا ابراز کرد: اگر فردی مبتلا شد و دچار اسهال و استفراغ شدید بود باید به پزشک مراجعه کند؛ ضمن اینکه افراد دارای بیماری‌های خاص و زمینه‌ای ، بیماران قلبی و گوارشی بهتر است پس از ابتلا به این علائم بیماری فورا به پزشک مراجعه کنند/فارس

کلمات کلیدی: ویروس
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار