همکاری هسته‌ای روسیه و چین وارد فاز جدیدی می‌شود سقوط یک هواپیما در الجزایر چهار کشته بر جای گذاشت قدم‌زنی ترامپ بر پشت بام کاخ سفید و شوخی درباره استقرار موشک‌های هسته‌ای سفارت اسرائیل در آتن تخلیه شد حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان، یک شهید برجا گذاشت وزارت خارجه آمریکا سفر ویتکاف به روسیه را تایید کرد طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد بلومبرگ: روسیه در حال بررسی برقراری آتش‌بس هوایی با اوکراین است بالا گرفتن تنش‌ها میان رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل و نتانیاهو فایننشال تایمز: ترامپ آماده تحریم‌های جدید علیه ناوگان روسیه می‌شود نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم رئیس‌جمهور اوکراین بار دیگر مدعی حضور نیرو‌های خارجی در جبهه روسیه شد

حماس: نتانیاهو مذاکرات را به سرگرمی تبدیل کرده است!

جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ناکام گذاشتن دورهای مختلف مذاکرات را به سرگرمی خود تبدیل کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۲۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 14
کد خبر: ۲۸۳۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه المنار، جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به شکست کشاندن مذاکرات را تبدیل به سرگرمی خود کرده و به دنبال دستیابی به هیچ توافقی نیست.

در این بیانیه آمده است: رزمندگان ما وارد یک جنگ فرسایشی شده و هر روز با تاکتیک‌های میدانی نوآورانه، دشمن را غافلگیر می‌کنند که باعث می‌شود، دشمن ابتکار عمل را از دست داده و با وجود برتری هوایی و آتشبار، محاسباتش به هم بریزد.

در بیانیه مذکور آمده است: هر قدر جنگ طولانی‌تر شود، ارتش رژیم اشغالگر بیشتر در شن‌های روان غزه فرو می‌رود و در برابر ضربات کاری مقاومت، آسیب‌پذیرتر می‌شود، نتانیاهو، ارتش و رژیم اشغالگر را در جنگی بیهوده و بدون چشم انداز فرو می‌برد؛ تداوم این جنگ نه تنها جان اسرا و سربازان را تهدید می‌کند بلکه فاجعه‌ای استراتژیک را برای این رژیم رقم می‌زند.

حماس همچنین تأکید کرد: پیروزی مطلق که نتانیاهو تبلیغ می‌کند، توهمی بزرگ برای سرپوش گذاشتن بر شکست فاحش در میدان و سیاست است.

دور جدید مذاکرات آتش‌ بس غزه یکشنبه ۱۵ تیر و پیش از دیدار روز دوشنبه بنیامین نتانیاهو و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید از سرگرفته شد.

مذاکرات به میزبانی دوحه پس از آن در دستور کار قرار گرفت که جنبش حماس، جمعه شب از ارائه پاسخ مثبت خود به کشورهای میانجی درباره طرح آتش بس خبر داد.

این در حالی است که در ادامه‌ اظهارات متناقض مقام‌های صهیونیست درباره سرنوشت مذاکرات تبادل اسرا، نتانیاهو با طرح ادعایی تازه، حماس را مسئول شکست تلاش‌ها برای توافق تبادل اسرا معرفی کرد و مدعی شد: «من هم پیشنهاد استیو ویتکاف، نماینده آمریکا در منطقه و هم طرح میانجی‌ها را پذیرفتم، اما حماس هر دو را رد کرد»./مشرق

کلمات کلیدی: حماس نتانیاهو
ارسال نظر
آخرین اخبار