تهدید و اخاذی در فضای مجازی/ متهم با سلاح دستگیر شد

پلیس اطلاعات فاتب از دستگیری فردی که در فضای مجازی با سلاح گرم و سرد اقدام به تهدید شهروندان می‌کرد، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۲۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 14
کد خبر: ۲۸۳۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ پلیس اطلاعات فاتب اعلام کرد: در پی شکایت فردی مبنی بر تهدید با سلاح در بستر فضای مجازی توسط یکی از اشرار، موضوع در دستور کار ماموران پلیس اطلاعات پایتخت قرار گرفت.

پس از بررسی مشخص شد متهم با ارعاب و تهدید شهروندان در فضای مجازی سعی دارد از قربانیان خود اخاذی کند که با رصد تحرکات وی نهایتا مشخصات متهم به دست آمد.

بنابراین گزارش، با دریافت اطلاعات و مشخصات متهم تیم عملیاتی پلیس اطلاعات پایتخت به محل اختفای این شرور اعزام و در اقدامی ضربتی وی را دستگیر کردند.

گفتنی است، در بازرسی از مخفیگاه متهم نیز دو قبضه سلاح گرم و ۳۹۰ فشنگ کشف که ضمیمه پرونده شد.

پس از انتقال وی، شکات او را مورد شناسایی قرار داده و متهم نیز به جرم خود اقرار کرد و با تکمیل پرونده قضایی راهب دادسرا شد.

در پایان، پلیس از شهروندان درخواست کرد هر گونه اقدامی از سوی مجرمان را به پلیس اطلاع دهند تا با اقدام به موقع بتوان مانع از ادامه اقدامات مجرمانه گردید./سایت جنایی

کلمات کلیدی: دستگیری
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار