ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

عامل تداخلات اپراتورهای تلفن همراه مشخص شد

معاون امور رادیوئی رگولاتوری گفت: بیش از یک سوم تداخلات اپراتورهای تلفن همراه مربوط به تکرارکننده‌های غیر مجاز است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 19
کد خبر: ۲۸۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ نسترن محسنی اظهار کرد: کاربران در برخی مناطق به دلیل عدم پوشش‌دهی تلفن همراه، اقدام به تهیه و نصب تکرارکننده‌های تلفن همراه از مبادی غیرمجاز و غیرمرتبط می‌کنند.

 

وی افزود: این موضوع نه تنها مشکل را حل نمی‌کند بلکه بعضاً باعث ایجاد اختلال در سایر فرستنده‌ها و کاهش و یا قطع سرویس در مناطق دیگر نیز می‌شود و از سوی دیگر تشعشعات ناشی از این دستگاه‌ها به دلیل غیر استاندارد بودن می‌تواند موجبات اثرات مضر برای مردم شود، لذا لازم است به توصیه‌های سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به طور دقیق توجه شود.

 

او تاکید کرد: کاربران تلفن همراه درصورت عدم پوشش و آنتن‌دهی شبکه باید با هماهنگی اپراتور مربوطه و با توجه به مصوبه CRA-DEC۵۰۰۹-۱، درصورت لزوم اقدام به تهیه و نصب تکرارکننده استاندارد و مجاز کنند تا با مشکلات بعدی نظیر توقیف دستگاهها توسط ماموران این سازمان مواجه نشوند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار