پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

پلیس امنیت اقتصادی فاش کرد/ سوخت یارانه‌ای چگونه به بیرون شبکه توزیع می‌رفت؟

 رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به کشف ۵۴۰ هزار فقره بارنامه صوری حمل کالای عمومی و سوخت یارانه ای افزود: صدور این تعداد بارنامه صوری، منجر به خروج ۳۰۰ میلیون لیتر سوخت یارانه ای از شبکه توزیع شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۲۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 15
کد خبر: ۲۸۳۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حسین رحیمی با اشاره به اینکه در راستای مبارزه هوشمند و کشف فنی قاچاق سوخت و مقابله با عرضه خارج از شبکه فراورده های نفتی با بهره گیری از سامانه های در اختیار و همچنین سامانه های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و سامانه های تخصیص سوخت به ناوگان حمل کالا با تلاش کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی فراجا 540 هزار بارنامه صوری حمل کالاهای عمومی که 20 هزار فقره بارنامه صوری آن مرتبط با حمل فرآورده های سوختی دولتی بود، بیان داشت: با بررسی های صورت گرفته مشخص شد متهمان این پرونده از طریق بارنامه های صوری 300میلیون لیتر سوخت نفتگاز یارانه ای را در سال1402و سال 1401 از شبکه توزیع به صورت غیر قانونی خارج کرده‌اند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه برای بررسی بیشتر و دقیق ترموضوع در این راستا 130 نفر از مدیران عامل شرکت های حمل و نقل کالا و مواد سوختی استانی و بزرگ مقیاس به عنوان مطلع احضار شدند، بیان داشت: با بررسی های صورت گرفته تاکنون جرائم 65 شرکت محرز و شرکت‌های متخلف به کمیسون تخلفات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور و مرجع قضایی ذیربط معرفی شدند که در نتیجه آرا کمیسیون تخلفات ماده 12 (سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای) 32 شرکت متخلف به پرداخت 25 میلیارد تومان جریمه محکوم و 2 شرکت که دارای تواتر ارتکاب تخلف در سنوات متمادی را داشته اند هرکدام به مدت شش ماه تعلیق از فعالیت محکوم شدند و رسیدگی به جنبه کیفری جرم در مراجع قضایی در حال پی جویی است.

رحیمی در پایان با اشاره به اینکه سوخت سرمایه ملی و متعلق به همه مردم است، گفت: قاچاق سوخت در حقیقت خیانت در حق همه ملت ایران و قاچاقچیان فراوردههای نفتی خائنین به ملت و کشور هستند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار