سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است عراقچی در چین با لاوروف دیدار کرد مدودف: روسیه اهمیتی به اولتیماتوم ترامپ نمی‌دهد وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: مداخله امنیتی در سویدا آخرین راه حل بود گفت‌وگوی وزیران خارجه آمریکا و تروئیکای اروپا درباره ایران و منطقه استعفای اعضای کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی توضیحات عراقچی در مورد دستور کار نشست وزرای خارجه سازمان همکاری شانگهای در چین وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است

ترامپ از رای دیوان عالی آمریکا برای انحلال وزارت آموزش استقبال کرد

رئیس‌جمهوری آمریکا از رای دیوان عالی این کشور برای انحلال وزارت آموزش در دولت فدرال استقبال‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۲۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 15
کد خبر: ۲۸۳۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر از روزنامه آمریکایی «یواس‌ای‌تودی»، در شرایطی که تظاهرات اعتراض آمیز طبقه متوسط آمریکا علیه سیاست های تبعیض آمیز دولت دونالد ترامپ و برنامه های وی برای اخراج کارکنان دولت فدرال ادامه دارد، وی طی پیامی در شبکه‌های اجتماعی، از رأی دیوان عالی این کشور برای انحلال وزارت آموزش ایالات متحده استقبال کرد.

ترامپ با بیان اینکه رأی دیوان عالی آمریکا به دولت اجازه می‌دهد قدرت را در موضوع آموزش، دوباره به مردم بازگرداند، افزود: با این تصمیم دیوان عالی، لیندا مک‌ماهون وزیر آموزش، می‌تواند این روند بسیار مهم را آغاز کند.

براساس گزارش یواس‌ای‌تودی، جمهوری خواهان آمریکا از مدت ها پیش دنبال انحلال وزارت آموزش در دولت فدرال هستند. ترامپ در ماه مارس(اسفند-فروردین)، یک فرمان اجرایی‌ را امضا کرد که به مک‌ماهون دستور می‌داد فرایند تعطیلی وزارت آموزش را تسهیل کند.

در راستای اعمال سیاست های ترامپ، مک‌ماهون در ماه مارس(اسفند و فروردین)، هزار و ۳۰۰ کارمند وزارت آموزش را اخراج کرد؛ اقدامی که همراه با پذیرش بازخرید از سوی ۵۷۲ نفر از کارکنان، موجب شد نیروی انسانی این وزارتخانه به نصف کاهش یابد.

میونگ جون قاضی منطقه‌ای آمریکا در ایالت ماساچوست و از مخالفان طرح ترامپ گفت این اخراج‌ها باعث شد دولت فدرال دیگر نتواند برنامه‌ها و خدمات الزام‌آور قانونی را به درستی اجرا کند. او در ماه مه، حکم داد که چنین تغییراتی بدون تأیید کنگره، که در سال ۱۹۷۹ این وزارتخانه را ایجاد کرده، ممکن نیست.

دادگاه تجدیدنظر حوزه اول آمریکا، رأی قاضی جون را تأیید کرد، اما دیوان عالی که اکنون از نظر سیاسی به شدت دوپاره است، این رأی را لغو کرد. سه قاضی لیبرال دیوان عالی با تصمیم ترامپ مخالفت کردند.

قاضی سونیا سوتومایور از مخالفان انحلال آموزش و پرورش اعلام کرد که اکثریت قضات دیوان عالی با این تصمیم، به ترامپ قدرت داده‌اند تا قوانین تصویب‌شده توسط کنگره را از طریق اخراج افرادی که برای اجرای این قوانین ضروری هستند، از بین ببرد.

ترامپ گفت این تصمیم به دولت او اجازه می‌دهد تا برنامه های آموزشی بیشتری را به ایالت‌ها منتقل کند و مدعی شد که دولت فدرال، وزارت آموزش آمریکا را به ورطه نابودی کشانده است.

اقدامات مشابهی در وزارت خارجه، وزارت دفاع و دیگر وزارتخانه های آمریکا نیز انجام شده که به بیکاری ده ها هزار کارمند سابق دولت فدرال منجر شده است. مردم آمریکا و طبقه متوسط و فرودست این کشور با برگزاری تظاهرات های اعتراض آمیز به این سیاست های دولت ترامپ اعتراض کرده اند./مشرق

کلمات کلیدی: آمریکا ترامپ
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار