آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند

مسکو: ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین تهدیدی جدی و زنگ خطری برای اروپا است

در واکنش به گزارش‌ها درباره احتمال حمله اوکراین به خاک روسیه با موشک‌های دوربرد غربی، کرملین هشدار داد که تمام بندهای دکترین هسته‌ای این کشور همچنان فعال است و تحولات مربوط به ارسال تسلیحات به کی‌یف با دقت رصد می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۲۵ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 16
کد خبر: ۲۸۳۶۸۵

 به گزارش راهبرد معاصر، در پی اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا درباره ارسال سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت و تسلیحات تهاجمی به اوکراین با تأمین مالی از سوی کشورهای اروپایی، سخنگوی کرملین اعلام کرد «بیانیه‌ها درباره ارسال تسلیحات غربی به اوکراین را با دقت کامل رصد می‌کنیم؛ این موضوع در صدر دستورکار ما قرار دارد».

دیمیتری پسکوف همچنین از «رویکرد کاملاً نظامی‌گرایانه» که اروپا در پیش گرفته انتقاد کرد و گفت «حاضرند برای ادامه جنگ در اوکراین مبالغ هنگفتی را صرف خرید تسلیحات کنند».

او در واکنش به گزارش‌ها درباره طرح آمریکا برای ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین به‌منظور حمله به خاک روسیه هم تأکید کرد که این اقدام از نگاه مسکو صرفاً «تجارت (کسب درآمد از فروش تسلیحات)» است. پسکوف افزود به باور مسکو، هنوز تصمیم نهایی درباره ارسال چنین موشک‌هایی گرفته نشده است.

سخنگوی کرملین با این حال هشدار داد که «همه بندهای دکترین هسته‌ای روسیه به قوت خود باقی است» و خواستار اعمال فشار همه‌جانبه بر اوکراین برای آغاز دور جدید مذاکرات با روسیه شد.این اظهارات بعد از آن مطرح شده که روزنامه فایننشال تایمز دیروز گزارش داد، دونالد ترامپ در تماس اخیر خود با ولودیمیر زلنسکی از او پرسیده که آیا می‌تواند مسکو و سن‌پترزبورگ را هدف حمله قرار دهد و زلنسکی در پاسخ گفته که در صورت دریافت تسلیحات دوربرد، آمادگی چنین اقدامی را دارد.

درحالی‌که ترامپ و کاخ سفید این مکالمه را تکذیب کرده‌اند، رئیس‌جمهور آمریکا طی روزهای گذشته از عدم پیشرفت در مذاکرات پایان جنگ ابراز نارضایتی کرده و در دیدار اخیر خود با دبیرکل ناتو از طرح ارسال سامانه‌های پاتریوت به اوکراین خبر داد.

روزنامه واشنگتن پست هم گزارش داده که ترامپ ممکن است به ارتش اوکراین اجازه دهد از موشک‌های ATACMS علیه خاک روسیه استفاده کند.در همین حال، زلنسکی در گفت‌وگو با تلویزیون نیوزمکس درباره احتمال حمله به خاک روسیه در صورت دریافت تسلیحات دوربرد گفت «ما آماده اقدام و نشان دادن قدرت هستیم.»روسیه پیش‌تر در واکنش به حملات اوکراین به خاکش، نسخه‌ای به‌روزرسانی‌شده از دکترین هسته‌ای خود را منتشر کرد که در آن آستانه استفاده از تسلیحات هسته‌ای کاهش یافته است.بر اساس این دکترین، روسیه ممکن است در واکنش به حملات اوکراین با استفاده از تسلیحات غربی، مجوز حمله هسته‌ای پیش‌دستانه به آمریکا، بریتانیا یا فرانسه را صادر کند./همشهری

ارسال نظر