وام ساخت و تولید با ضمانت سپرده ارزی فراهم شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

سهمیه کالاهای اساسی اربعین تامین شد

با اعلام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهادکشاورزی ، سهمیه اربعین براساس نیاز استان‌های کشور برای گوشت قرمز، مرغ، شکر و برنج تعیین و تامین شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۷ - ۲۵ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 16
کد خبر: ۲۸۳۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ اکبر فتحی در حاشیه یازدهمین نشست کارگروه تنظیم بازار کالا‌های کشاورزی اظهار داشت: در حال حاضر برای تغذیه دام، طیور و آبزیان کشور هم نهاده‌های خام و هم خوراک آماده مصرف عرضه می‌شود، اما ضروری است در راستای افزایش بهره‌وری به سمت استفاده از خوراک آماده دام و کنسانتره برویم.
وی بر آماده شدن بستر برای افزایش سهم خوراک آماده مصرف دام در قالب کنسانتره تاکید کرد و افزود: استفاده از خوراک آماده مصرف دام با توجه به احداث و فعالیت کارخانه‌ها در این حوزه و همچنین احداث این کارخانه‌ها توسط برخی از واحد‌های دامپروری، در حال ترویج است.

فتحی درباره قیمت‌گذاری خوراک آماده مصرف دام و کنسانتره اظهار داشت: هیچ‌گونه قیمت‌گذاری در نشست امروز برای خوراک آماده مصرف دام و کنسانتره انجام نشد.
وی ادامه داد: قیمت‌گذاری خوراک دام آماده مصرف و کنسانتره طی فرایندی صورت می‌گیرد و در این فرایند قیمت این محصولات باید از سوی تشکل‌های مربوطه به معاونت تخصصی و زیربخش آن پیشنهاد شود و مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی نیز درباره آن نظر بدهد و سپس قیمت پیشنهادی در کارگروه تنظیم بازار محصولات کشاورزی با حضور سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده مطرح و در نهایت به ستاد تنظیم بازار ارایه شود.
معاون وزیرجهادکشاورزی ادامه داد: در صورت موافقت و تصویب ستاد تنظیم بازار محصولات کشاورزی، قیمت نهایی ابلاغ خواهد شد.

وی در پاسخ به پرسشی مربوط به تامین کالا‌های اساسی ویژه اربعین نیز گفت: سهمیه اربعین براساس نیاز استان‌های کشور برای گوشت قرمز، مرغ، شکر و برنج تعیین و تامین شده است./دانشجو

ارسال نظر