بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

حزب الله: تجاوزات اسرائیل به سوریه حلقه‌ای از نقشه‌های فتنه‌انگیزی و تجاوز است

 حزب الله در بیانیه ای اعلام کرد که تجاوزات رژیم صهیونیستی به سوریه، حلقه‌ای از نقشه‌های آن برای تجاوز به کشورها و فتنه افکنی به شمار می‌رود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۲۵ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 16
کد خبر: ۲۸۳۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش حزب الله در بیانیه ای اعلام کرد تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به کشور سوریه و تجاوز آشکار به حاکمیت ملی آن را محکوم می کنیم.
در این بیانیه آمده است تجاوزات به سوریه، تکمیل سریال تجاوزات به لبنان، فلسطین و یمن است.

این جنبش آورده است  این تجاوزات، حلقه‌ای از نقشه‌های دشمن برای تجاوز به کشورها و فتنه افکنی و ایجاد شکاف میان مردم آن به شمار می رود.

حزب الله افزود تجارب ثابت کرده است که این رژیم به هیچ عهد و پیمان و هیچ توافقی پایبند نیست و تنها زبان زور را می فهمد.

این جنبش خواستار وحدت تمام طیفهای مردم سوریه برای مقابله با رژیم وحشی صهیونیستی شد و افزود از ملتهای امت اسلام هم می خواهیم در برابر نقشه های این رژیم هوشیار باشند، چرا که این رژیم از هیچ تلاشی برای بلعیدن همه در صورتی که فرصت برایش فراهم شود، دریغ نخواهد کرد.

جنبش جهاد اسلامی هم در بیانیه با محکوم کردن این تجاوزات اعلام کرد تجاوزات رژیم صهیونیستی به دمشق در راستای تلاش برای تحمیل اهداف خود به زیان سوریه و وحدت ملت و سلامت ارضی آن است.

جنبش حماس هم با محکوم کردن این تجاوزات وحشیانه آن را تروریسم سازمان یافته برای برهم زدن ثبات سوریه عنوان کرد.

حماس افزود بر ضرورت محکومیت تجاوزات صهیونیستی از سوی کشورهای عربی و اسلامی و ضرورت توقف عربده کشی این رژیم که امنیت منطقه را تهدید می کند، تاکید می کنیم./تسنیم

کلمات کلیدی: حزب الله
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار