برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

سردار فدوی: ما از ابتدا در جنگ بودیم، هستیم و خواهیم بود

سردار فدوی: ما از ابتدا در جنگ بودیم، هستیم و خواهیم بود جانشین فرمانده کل سپاه گفت: ما از ابتدا در جنگ بودیم، هستیم و خواهیم بود، چراکه انقلاب اسلامی جبهه حقی است که نمی‌تواند جبهه باطل به‌ویژه شیطان بزرگ با آن در جنگ نباشد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۲۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 17
کد خبر: ۲۸۳۷۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه در حاشیه مراسم بزرگداشت سرداران شهید مهدی ربانی و غلامرضا محرابی معاونان فقید عملیات و اطلاعات ستادکل نیروهای مسلح در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما از ابتدا در جنگ بودیم، هستیم و خواهیم بود، چراکه انقلاب اسلامی جبهه حقی است که نمی‌تواند جبهه باطل به‌ویژه شیطان بزرگ با آن در جنگ نباشد.

فدوی افزود: این جنگ از روزهای اول انقلاب شروع شده و دشمنان تا جایی که احساس کردند می‌توانند جنگ را علیه ما جاری کنند، اقدام کردند. یک‌بار 8 سال طول کشید و یک‌بار آمریکا و صهیونیست‌ها مستقیما وارد عمل شدند ولی بیشتر از 12 روز نتواستند و اذعان کردند که شکست خوردند.

جانشین فرمانده کل سپاه اظهار داشت: آن‌ها بودند که بلافاصله بعد از اقدام متقابل ما درخواست ترک درگیری کردند و همچنان هم ادامه دارد.

فدوی گفت: چون از زمان دفاع مقدس 8 ساله زمان زیادی گذشته بود و کسی جرات نکرده بود تیری به سمت انقلاب اسلامی و کشور بزند، جنگ دفاع مقدس 12 روزه باعث شد همه عیب‌ها و ناقصی‌هایی که داشتیم را برطرف کردیم.

وی تصریح کرد: با اینکه رسانه‌های جمعی دنیا در اختیار دشمنان بودند، آنها نتوانستند به نتیجه برسند و خودشان در همین رسانه‌ها اذعان کردند که به اهدافشان نرسیدند و شکست خوردند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار