دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

حملات شدید هوایی اسرائیل علیه عشایر سوری / جولانی سوریه را ترک کرد؟

حملات شدید هوایی اسرائیل علیه عشایر سوری / جولانی سوریه را ترک کرد؟ شبکه خبری المیادین اعلام کرد که محمد جولانی به همراه خانواده‌اش دمشق را ترک کرده و همزمان کنترل رادیو تلویزیون سوریه به دست افراد مسلح افتاده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 18
کد خبر: ۲۸۳۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه المیادین به نقل از منابع سوری خبر داد احمد الشرع (محمد جولانی) به همراه خانواده‌اش دمشق را ترک کرده است.

هنوز منابع رسمی و رسانه‌های سوری هیچ خبری در این باره منتشر نکرده‌اند.  شبکه الجزیره قطر که بازوی تبلیغاتی و رسانه ای الجولانی است و از دولت جدید سوریه حمایت می‌کند و تمرکز ویژ‌ه ای در انتشار اخبار سوریه دارد خبر تشکر و قدردانی الجولانی از امیر قطر را به خاطر حمایتش از سوریه و نقش او در تقویت امنیت و ثبات این کشور را منتشر کرده است. 

بر اساس گزارش المیادین، همچنین یک گروه مسلح وارد ساختمان رادیو و تلویزیون سوریه شده و  در اقدامی غافلگیرانه کنترل آن را در دست گرفته است. 

 گزارش‌ها از ترور سه مقام ارشد دولت انتقالی سوریه

المیادین همچنین خبر داد در جریان یک عملیات ترور، سه شخصیت بلندپایه از دولت جولانی هدف قرار گرفتند که از جمله آن‌ها مرهف ابو قصرة، وزیر دفاع  است.

اعلام بسیج عمومی عشایر

شب گذشته شورای عالی قبایل عرب با صدور بیانیه‌ای از تمامی قبایل استان‌های سوریه خواسته بود به سمت سویداء حرکت کنند.

در این بیانیه آمده است: «ما فرزندان عشایر سوریه، با نگرانی شدید جنایات قتل و نسل‌کشی علیه عشایر بدو در استان السویداء را دنبال می‌کنیم؛ جنایاتی که منجر به آوارگی خانواده‌های بی‌گناه شده است.»

شورای عالی قبایل سوریه  همچنین «با تأکید بر مسئولیت اخلاقی و قبیله‌ای خود»، از دولت جولانی خواستند از مداخله یا ایجاد مانع در مسیر نیروهایی که از مناطق دیگر عازم سویداء شده‌اند، خودداری کند.

در ادامه این بیانیه آمده است: «ما در چارچوب حقوق مشروع خود، از مظلومان دفاع کرده و در برابر تجاوز به زنان، کودکان و سالخوردگان ایستادگی می‌کنیم.»

العربیه: بیش از 50 هزار نیروی عشایر عازم سویداء شده‌اند

العربیه گزارش داد که پس از اعلام بسیج عمومی شورای عالی قبایل سوریه، بیش از 50 هزار نیروی قبیله‌ای عازم سویداء شده‌اند و دهها هزار نفر تا ساعاتی دیگر به اطراف سویداء می‌رسند.

شورای عالی عشایر سوریه در بیانیه خود اعلام کرده بود که در پاسخ به حملات دروزی‌ها به روستاهای عربی‌نشین در سویداء به یاری «برادرانشان» برخواهند خاست.

بیش از 41 عشیره و قبیله در این حمله مشارکت دارند که بیش از 70 درصد جمعیت سوریه را تشکیل می‌دهد. همچنین قبائلی از عراق و اردن و لبنان نیز آماده حرکت به سمت سویداء شده‌اند.

روز گذشته در حمله عناصر وابسته به «حکمت الهجری» از شیوخ دروزی به روستاهای عشایر عربی، 100 نفر کشته شده و هزاران نفر آواره شدند.

قطع کامل اینترنت و شبکه تلفن همراه و برق در سویداء

منابع محلی به شبکه المیادین گزارش دادند که در جریان یک حمله هوایی رژیم اسرائیل، یک کاروان مسلحان عشایر در مسیر تدمر به حمص هدف قرار گرفته است.

همزمان، خبر رسیده که استان سویداء با قطع کامل تماس‌ها، اینترنت و برق مواجه شده است؛ اقدامی که موجب نگرانی‌های جدی درباره شرایط امنیتی این منطقه شده است.

منابع اعلام کرده‌اند که همزمان با قطع ارتباطات، احتمال دارد عملیات گسترده‌ای برای بسیج نیروها در مرزهای استان سویداء در حال برنامه‌ریزی باشد؛ اقدامی که می‌تواند منطقه را بیش از پیش در آستانه بحران قرار دهد.

الحدث: تسلط عشایر سوریه بر بخش‌های وسیعی از سویداء

شبکه الحدث گزارش داد که عشایر سوری با صدور بیانیه‌ای، بسیج عمومی اعلام کرده و از شب گذشته به سمت استان السویداء حرکت کرده‌اند.

به گفته منابع الحدث، نیروهای عشایر وارد بخش‌هایی از شهر السویداء شده و به سرعت در روستاهای اطراف پیشروی کرده‌اند. گزارش‌ها حاکی است که عشایر کنترل بخش‌های وسیعی از مرکز استان را در دست گرفته‌اند.

همزمان، پرواز هواپیماهای جنگی اسرائیل بر فراز جنوب سوریه به ویژه آسمان استان السویداء مشاهده شده است. همچنین گزارش شده که پهپادهای اسرائیلی حملاتی را در مناطق پیرامون السویداء علیه عشایر سوری انجام داده‌اند.

الجزیره: درگیری‌های شدیدی در اطراف شهر سویداء در جریان است

الجزیره خبر داد که نیروهای عشایر سوری در اطراف شهر سویداء متمرکز شده و درگیری‌های شدیدی با گروههای مسلح گزارش شده است.

حملات شدید هوایی اسرائیل علیه عشایر سوری

منابع سوری خبر دادند که هواپیماهای جنگی اسرائیلی به کمک دروزی‌ها آمده و نیروهای عشایر در اطراف شهر سویداء را هدف قرار می‌دهند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار