ثبت گزارش رسمی و مستند ایران درباره تجاوز نظامی اسرائیل در شورای امنیت سرکرده داعش و یکی از دستیارانش در مرز عراق و سوریه کشته شدند یک منبع آگاه: توافق ایران و سه کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود برقراری آرامش شکننده و اعلام توقف درگیری‌ها در سویداء هشدار روبیو به کابینه الجولانی عشایر سوریه: اگر آتش‌بس نقض شود به شدت پاسخ می‌دهیم ادعای رژیم جولانی: درگیری‌ها در سویدا متوقف شده است روسیه توافق نظامی تاریخی با آلمان را لغو کرد آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد
حسن هانی زاده، کارشناس سیاست خارجی در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

رمزگشایی تعبیر رهبر انقلاب از حمله به پایگاه آمریکا

حسن هانی زاده، کارشناس سیاست خارجی با بیان اینکه آنچه مقام معظم رهبری در دیدار رئیس و مسئولان ارشد قوه قضائیه بیان فرمودند، به نوعی انتقال پیام جمهوری اسلامی به جهان بود، گفت: اگر بار دیگر آمریکا و رژیم صهیونیستی در ایران و علیه جان و مال مردم دست به ماجراجویی بزنند، قطعاً آسیب‌های جدی بر این رژیم و منافع آمریکا در سراسر منطقه وارد خواهد شد.
حسن هانی زاده؛ کارشناس سیاست خارجی
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۸۳۸۸۵

رمزگشایی تعبیر رهبر انقلاب از حمله به پایگاه آمریکا

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ آیت الله خامنه ای (مد ظله العالی)، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و مسئولان ارشد قوه قضائیه فرمودند: ما در جنگ محکم وارد شدیم؛ دلیل واضحش این است که رژیم صهیونیستی که طرف مقابل جنگ بود، مجبور شد به آمریکا متوسل شود. اگر خم نشده بود، اگر به زمین نچسبیده بود، اگر احتیاج نداشت، اگر قادر بود از خودش دفاع کند، این‌جور متوسل به آمریکا نمیشد. به آمریکا متوسل شد؛ یعنی دید از عهده‌ جمهوری اسلامی برنمی‌آید.

ایشان درباره حمله آمریکا نیز افزودند: آمریکا که حمله کرد، ضربه‌ متقابل ما به آن ها ضربه‌ خیلی حساسی بود؛ حالا ان‌شاءالله مقداری میگذرد، چند ماه یا چند سال [بعد]، سانسورها برطرف و معلوم میشود ایران چه کار کرده. آن مرکزی که مورد تهاجم ایران قرار گرفت، مرکز فوق‌العاده حساس آمریکا در منطقه بود. ضربه، ضربه‌ بزرگی بود، البته از این بزرگ‌تر هم میتوان ضربه به آمریکا و به دیگران وارد کرد؛ ان‌شاءالله.

اینکه ایران با پرتاب ۱۱ موشک به این پایگاه بزرگ آسیب‌های جدی وارد کرد به صورتی که تمامی دکل‌های ارتباطی پایگاه منهدم شدند، دشمن را به شدت وحشت زده کرد

حسن هانی زاده، کارشناس سیاست خارجی درباره بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی ناظر بر آسیب دیدن پایگاه نظامی آمریکا در قطر و سانسور رسانه ای آن برای دیده نشدن دستاوردهای نظامی و موشکی جمهوری اسلامی ایران به «راهبرد معاصر» گفت: آنچه رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، درباره حمله موشکی به پایگاه هوایی العدید قطر به عنوان یکی از بزرگترین پایگاه‌های ارتش آمریکا در منطقه است. این مجموعه در حوزه هدایت هواپیماهای آمریکایی و موضوعات مرتبط با رادار و زیرساخت عهده دار مسئولیت ها و وظایف زیاد و بسیار مهمی است و در این پایگاه ارتباط میان پروازهای هواپیماهای منطقه برقرار و کنترل می شود.

وی افزود: موضوع تأکید شده از سوی رهبر انقلاب ناظر بر این است که پایگاه العدید در قطر برای آمریکا اهمیت زیاد و راهبردی دارد. اینکه ایران با پرتاب ۱۱ موشک به این پایگاه بزرگ آسیب‌های جدی وارد کرد به صورتی که تمامی دکل‌های ارتباطی پایگاه منهدم شدند، دشمن را به شدت وحشت زده کرد و نتوانست آن را هضم کند، به همین دلیل سانسور شدید رسانه ای در دستور کار آمریکا و عمالش قرار گرفت.

کارشناس مسائل بین‌الملل عنوان کرد: حمله موشکی ایران به پایگاه هوایی و نظامی آمریکا در قطر موجب قطع ارتباط هواپیماهای آمریکایی در منطقه شد، لذا ایران با یک اقدام توانست ضربه بسیار مهلکی به آمریکا در منطقه وارد کند. آنچه در این زمینه حائز اهمیت است، اینکه آمریکایی ها در ابتدا تلاش کردند آن را بزرگ جلوه ندهند و از کنارش بی تفاوت رد شوند؛ در حالی که به سرعت مشخص شد موشک‌های پرتاب شده دقیقاً مهم‌ترین مراکز پایگاه را منهدم کرد، لذا اینک آمریکایی‌ها دریافتند اگر بار دیگر بخواهند دست به ماجراجویی بزنند، ایران به پایگاه‌های دیگری حمله می‌کند.

هانی زاده گفت: گفته می‌شود وقتی جنگ ۱۲ روزه تحمیلی شروع شد بسیاری از کشورهای عرب منطقه به شدت نگران بودند ایران پایگاه‌های آمریکا را در بحرین، قطر، امارات و عربستان مورد حمله قرار دهد؛ لذا نگرانی‌ها به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا منتقل و وی متوجه اشتباه بزرگش در همراهی با رژیم صهیونیستی شد. بی تردید آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آسیب‌های جدی متحمل شدند به گونه‌ای که در کنست (مجلس رژیم صهیونیستی) حملات شدیدی از سوی اعضا به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی وارد شد.

هانی زاده معتقد است: منتقدان و مخالفان نتانیاهو از وی انتقاد کردند که رژیم صهیونیستی را وارد بازی ها و ماجراجویی های حساب نشده ای کرده است. جنگ طلبی نتانیاهو در آمریکا و رژیم صهیونیستی موجب ایجاد چند قطبی و انتقادات شدیدی شده است، به نحوی که بسیاری از سیاسیون آمریکا انتقادات بسیار تندی به سیاست‌های تهاجمی ترامپ و همراهی اش با ماجراجویی‌های نتانیاهو دارند.

کارشناس سیاست خارجی نصریح کرد: آنچه مقام معظم رهبری در دیدار با متولیان و کارکنان دستگاه قضایی بیان کردند، به نوعی انتقال پیام جمهوری اسلامی به خارج از کشور بود که اگر بار دیگر آمریکا و رژیم صهیونیستی در ایران و علیه جان و مال مردم دست به ماجراجویی بزنند، قطعاً ایران با امکانات بیشتری آسیب‌های جدی بر رژیم صهیونیستی و آمریکا در سراسر منطقه وارد خواهد کرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار