جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

عبور و مرور آزادانه گشت‌های صهیونیستی در قنطیره سوریه

عبور و مرور آزادانه گشت‌های صهیونیستی در قنطیره سوریه شاهدان عینی در شهر السلام استان قنطیره سوریه تائید کردند که گشتی‌های صهیونیستی برای اولین بار بدون تانک و خودرو‌های زرهی وارد این شهر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 21
کد خبر: ۲۶۸۹۹۳

به گزارش راهبرد معاصر. استان قنیطره در جنوب سوریه شاهد ورود گشتی‌های ارتش رژیم صهیونیستی به شهر السلام برای نخستین بار، بدون همراهی تانک‌ها و زرهی‌ها بود. 

 

عمر عقله یکی از شخصیت‌های سرشناس منطقه جنوبی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری اسپوتنیک اظهار داشت: این نخستین بار نیست که نیرو‌های ارتش اسرائیل به این منطقه می‌آیند، پس از کنار رفتن دولت اسد، همه می‌دانند که اسرائیل ۹۵ درصد از استان قنیطره را تحت اشغال خود در آورده است، اما این نخستین گشت نظامی ارتش اسرائیل در شهر السلام بدون همراهی تانک‌ها و زرهی هاست. 

 

این فرد سوری افزود: ماموریت این گشتی‌ها این است که از داده‌های امنیتی یا اطلاعاتی که به آنها می‌رسد، اطمینان حاصل کنند، عناصر ارتش اسرائیل به سمت منطقه مورد نظر می‌روند تا مثل اتفاقی که امروز افتاد کسب اطمینان کنند. امروز چند ماشین ارتش اسرائیل دیده شد که در مقابل چشم اداره موسوم اداره عملیات نظامی سوریه گشت زنی کنند و البته هیچ برخوردی بین دو طرف صورت نگرفت. 

 

عمر عقله در ادامه توضیحات خود افزود: گشتی‌های نظامی اسرائیل پس از دو ساعت منطقه را به سمت منطقه حائلی که اخیرا در کنترل آنها در آمده است، ترک کردند. ممکن است طی روز‌های آینده شاهد گشت زنی‌های بیشتری در چندین منطقه باشیم. لازم به ذکر است تنها دو یا سه خیابان در استان قنیطره در کنترل دولت موقت است که برخی سازمان‌های دولتی در آن قرار دارند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار