پزشکیان: حل چالش کم‌آبی نیازمند تغییر نگرش است معاون عملیات ارتش: امنیت حریم هوایی ایران تامین شد قالیباف: مأموریت رهبر انقلاب به همه ما حفظ اتحاد ملی است وزیر کشور: امنیت قابل قبولی برقرار است/ مردم طی جنگ ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران اصلاح شد اقامه نماز و تشییع پیکر سرلشکر شهید غیب‌پرور در حرم شاهچراغ (ع) + عکس آغاز جلسه علنی/ بررسی تقاضای بررسی لایحه سازمان ملی مهاجرت طبق اصل ۸۵ تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند

لغو سفر حاج مهدی رسولی به ترکیه/ شایعه دیپورت تکذیب شد

لغو سفر حاج مهدی رسولی به ترکیه به دلیل ملاحظات منطقه‌ای و سیاسی، شایعات دیپورت وی از فرودگاه استانبول را تکذیب کرد؛ نزدیکان این مداح اهل بیت تأکید کردند که وی هیچ‌گونه سفری نداشته و به فرودگاه مراجعه نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۲۸ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 19
کد خبر: ۲۸۳۹۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حاج مهدی رسولی، مداح اهل بیت و یکی از چهره‌های مطرح در عرصه مداحی و مرثیه‌سرایی در ایران، به تازگی خبر لغو سفر برنامه‌ریزی‌شده‌اش به ترکیه را اعلام کرده است. برخلاف شایعاتی که در فضای مجازی منتشر شد و از دیپورت وی در فرودگاه استانبول سخن گفتند، نزدیکان او تاکید کردند که این مداح هیچ‌گونه مراجعه‌ای به فرودگاه نداشته و اساساً سفرش به دلیل ملاحظات منطقه‌ای و شرایط خاص سیاسی لغو شده است. این موضوع نشان‌دهنده حساسیت بالای مسائل سیاسی و منطقه‌ای در برگزاری چنین سفرهایی است که حتی شخصیت‌های فرهنگی و مذهبی را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.

حاج مهدی رسولی متولد مرداد سال ۱۳۶۷ در زنجان است و از خانواده‌ای مذهبی و ترک‌زبان برخاسته که ریشه‌های عمیقی در تاریخ دفاع مقدس ایران دارد. پدر او، جواد رسولی، از شهدای دفاع مقدس و یکی از مسئولان ستاد تیپ ۳۶ انصار بود که در سال ۱۳۶۹ در منطقه کردستان به شهادت رسید. این اتفاق، تأثیر عمیقی بر زندگی حاج مهدی گذاشت و همواره در گفت‌وگوهایش به نقش پدر و خاطرات او اشاره می‌کند. همچنین داستان انتخاب نام فرزند اول او، محمد جواد، روایت جالب و معنوی دارد که ارتباطی مستقیم با یاد و خاطره پدر شهیدش دارد و نشان‌دهنده پیوند معنوی و خانوادگی این مداح با میراث والدینش است.

در کنار فعالیت‌های مداحی، حاج مهدی رسولی سابقه کار در دانشگاه زنجان را دارد و در سال‌های اخیر به تدریس و برگزاری همایش‌ها مشغول است. او برخلاف تصور عمومی، از مداحی درآمد چندانی ندارد و زندگی‌اش را با قناعت و تدریس می‌گذراند. همچنین داستان خواستگاری وی و پیوند خانواده‌اش با خانواده‌های مذهبی، از جمله نکات جذاب زندگی شخصی این چهره است که نشان‌دهنده احترام و اهمیت خانواده و ارزش‌های دینی در زندگی اوست.

لغو سفر حاج مهدی رسولی به ترکیه و رد شایعات مربوط به دیپورت او، نمونه‌ای از فضای پرتنش سیاسی و فرهنگی منطقه است که حتی برنامه‌های مذهبی را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد. با وجود این، جایگاه و محبوبیت این مداح اهل بیت در میان دوستدارانش همچنان پابرجاست و همچنان به فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی خود ادامه می‌دهد. این مقاله در ادامه به بررسی بیشتر زندگی، فعالیت‌ها و جایگاه حاج مهدی رسولی خواهد پرداخت و نقش او را در حفظ و گسترش فرهنگ اهل بیت و مرثیه‌سرایی تحلیل می‌کند.

لغو سفر حاج مهدی رسولی به ترکیه/ شایعه دیپورت تکذیب شد

یکی از نزدیکان حاج مهدی رسولی از لغو سفر برنامه‌ریزی‌شده این مداح اهل بیت به ترکیه خبر داد و تأکید کرد که برخلاف برخی شایعات در فضای مجازی، وی هیچ‌گونه مراجعه‌ای به فرودگاه نداشته است.
یکی از نزدیکان حاج مهدی رسولی، مداح اهل بیت از لغو سفر برنامه‌ریزی‌شده وی به ترکیه خبر داد.

وی به خبرنگار فارس در زنجان گفت: سفر مذکور که قرار بود در ایام محرم امسال و مطابق برنامه سال گذشته انجام شود، به دلیل برخی ملاحظات منطقه‌ای و شرایط خاص سیاسی لغو شده است.
مرداد سال گذشته، حاج مهدی رسولی به دعوت جمعی از شیعیان ترکیه به این کشور سفر کرده و در شهرهایی مانند استانبول و ایغدیر، مراسم مرثیه‌خوانی برگزار کرده بود.

روز گذشته برخی کانال‌های مجازی ادعاهایی مبنی بر «دیپورت» حاج مهدی رسولی از فرودگاه استانبول منتشر کردند که در همین خصوص یکی از نزدیکان او تأکید کرد: حاج مهدی رسولی هیچ‌گونه مراجعه‌ای به فرودگاه برای این سفر نداشته و اساساً اقدام به خروج از کشور نکرده است.

شایعات مطرح‌شده درباره جلوگیری از ورود وی به خاک ترکیه یا بازگرداندن از فرودگاه، فاقد اعتبار است.
 در ساعات گذشته، برخی کانال‌ها مدعی "دیپورت مهدی رسولی مداح اهل بیت در فرودگاه استانبول" شدند که صحت ندارد. 
در ساعات گذشته، برخی کانال‌ها مدعی "دیپورت مهدی رسولی مداح اهل بیت در فرودگاه استانبول" شدند که صحت ندارد. این سفر به دلیل ملاحظات منطقه‌ای لغو شده و این مداح اهل بیت به فرودگاه نرفته است.
مهدی رسولی مداح اهل بیت و داور برنامه حسینیه معلی در دوازدهمین روز مرداد ماه سال 1367 در زنجان به دنیا آمد. او عضو یک خانواده مذهبی و ترک زبان است و تنها یک برادر دارد.

لغو سفر حاج مهدی رسولی به ترکیه/ شایعه دیپورت تکذیب شد

پدر حاج مهدی رسولی جزو شهدای دفاع مقدس است و نامش جواد رسولی بود که دو سال بعد از جنگ در منطقه کردستان به شهادت رسید. حاج مهدی رسولی یک هفته بعد از عملیات مرصاد به دنیا آمد و زمانی که پدرش شهید شد دو و نیم سال سن داشت.
شهادت پدر حاج مهدی رسولی

پدر مداح معروف یکی از مسئولان ستاد تیپ 36 انصار بود که در هفدهمین روز آبان ماه سال 1369 در کردستان به شهادت رسید و درست در عصر همان روز برادر حاج مهدی رسولی محمد رسولی به دنیا آمد.
ازدواج و همسر حاج مهدی رسولی

مهدی رسولی در سن 21 سالگی در سال 1388 با دختر یکی از خانواده‌های مذهبی از سادات ازدواج کرد که حاصل این ازدواج دو فرزند است. تاکنون عکس و بیوگرافی همسر مهدی رسولی منتشر نشده است.
تعداد فرزندان مهدی رسولی

حاج مهدی رسولی مداح یک پسر به نام محمد جواد و یک دختر به نام فاطمه دارد او برای پسرش نام پدرش را انتخاب کرد.
ماجرای انتخاب نام پسر مهدی رسولی

حاج مهدی رسولی مداح درباره انتخاب نام پسرش توسط پدر شهیدش عنوان کرد:

  •     خدا وقتی می‌خواست فرزند اولم محمد جواد رو به من عنایت کنه، من تو ذهنم محمد جواد بود ولی دوست داشتم، خانومم انتخاب کنه خانومم هم می‌گفت اسمش رو بزاریم علی اکبر، گفتم باشه یه روز اومدم خونه و دیدم حال خانمم یه جوریه و گفتم چی شده؟ گفت بابا رو خواب دیدم خانمم از اول به من گله می‌کرد و می‌گفت این چه پدریه ما داریم من عروس شدم یه سر به ما نمی‌زنه گفتم چطور بود؟ گفت خیلی خوب اتفاقاً اسم پسرمون هم گذاشت محمد جواد، اینطوری شد که اسم بچه من رو پدرم انتخاب کرد.

لغو سفر حاج مهدی رسولی به ترکیه/ شایعه دیپورت تکذیب شد

شغل اصلی حاج مهدی رسولی

حاج مهدی رسولی مداح معروف در مصاحبه‌ای درباره شغلش گفت:

  •     از مداحی درآمدی ندارم و من قبلاً کارمند دانشگاه زنجان بودم اما چند سالی است که توفیق همراهی ندارم و در این چند سال تدریس می‌کنم، تدریس برای همایش‌ها، برای مجموعه‌ها و... قسمتی از این درآمد من مربوط به این‌هاست و یه مقدار هم با قناعت زندگی می‌کنیم.
    خواستگاری حاج مهدی رسولی

مهدی رسولی در مورد خواستگاری از همسرش چنین گفت:

  •     من می‌خواستم برم خواستگاری خانمم مادرم که تماس گرفته بودن مادر خانمم فرموده بود که ما که خیلی وقته منتظر شماییم، گفتیم چرا؟ گفت شهید شما خیلی وقته که اومده خواستگاری دخترمون. پدر شهیدم زودتر از مادرم رفته بود خواستگاری.
ارسال نظر
آخرین اخبار