رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

سفر مهم پارلمانی به بغداد/ تقویت همکاری‌های امنیتی ایران و عراق

سفر مهم پارلمانی به بغداد/ تقویت همکاری‌های امنیتی ایران و عراق محمود نبویان نائب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در رأس یک هیئت پارلمانی به عراق سفر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۱ - ۲۸ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 19
کد خبر: ۲۸۳۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمود نبویان نائب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در رأس یک هیئت پارلمانی متشکل از آقایان رضایی سخنگو و عضو کمیسیون و خضریان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ، عصر شنبه مورخ ۱۴۰۴/۴/۲۸ با هدف گفتگو با مقامات عراقی و در راستای تقویت همکاری های پارلمانی فیمابین دو کشور وارد فرودگاه بین المللی بغداد شد.

این هیئت در بدو ورود مورد استقبال« المحمداوی» رئیس کمیسیون امنیت و دفاع مجلس نمایندگان عراق و همچنین کاردار و اعضای سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد قرار گرفت.

این هیئت ضمن توقف در محل یادمان شهادت سرداران شهید قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در مسیر فرودگاه به شهر بغداد، با ذکر فاتحه ای یاد این شهیدان بزرگوار را گرامی داشتند./مشرق

کلمات کلیدی: ایران عراق
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار