درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمد خالقی رد شد کلاهبرداری ۴۰ هزار دلاری با وعده‌ها اغوا کننده در بازار رمزارز‌ها هشدار رگبار و رعد و برق در نیمه شمالی تهران فرد مدعی نفوذ در ادارات دولتی و دادگستری ایذه دستگیر شد شلیک پلیس تهران به شرور خطرناک محله دیلمان تغییر روش ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس ایران + جزئیات  تراز نیروی انسانی آموزش و پرورش تغییر می‌کند/ تخصیص ۷۰ درصد اعتبار سرانه مدارس شبانه‌روزی راهکار‌های حقوقی محاکمه رژیم صهیونیستی در مراجع بین‌المللی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۹؛ هشدار نارنجی گرما در ۲۲ استان آموزش و پرورش: پلیس فتا انتشار زودهنگام سؤالات آزمون سمپاد را رد کرد قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد

آموزش و پرورش: پلیس فتا انتشار زودهنگام سؤالات آزمون سمپاد را رد کرد

رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش درباره ادعای افشای سؤالات آزمون سمپاد گفت: بررسی‌های ما از پلیس فتا نشان می‌دهد که کانال تلگرامی، سؤالات اصلی را پس از آزمون منتشر کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۸۳۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، محسن زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش درباره ادعای مطرح شده مبنی بر انتشار سوالات آزمون ورودی مدارس سمپاد "استعداد‌های درخشان" پیش از برگزاری آزمون در یکی از کانال‌های تلگرام گفت: با توجه به مطرح شدن این شائبه، بررسی‌های فنی خود را آغاز کردیم و براساس بررسی‌های دقیق و فنی بر روی عملکرد داوطلبان، هیچ نشانه‌ای از بروز رفتار یا عملکردی خارج از قاعده در پاسخ‌های آنها ملاحظه نشد.

وی افزود: ادعای مطرح شده درباره انتشار سوالات در یکی از کانال‌های تلگرام را از پلیس فتا نیز بررسی کردیم که آنها پس از بررسی به ما اعلام کردند، این کانال چند روز بعد از آزمون سوالات اصلی را بارگذاری کرده است.

به گفته زارعی؛ پلیس فتا اعلام کرده است که این کانال تلگرام بعد از آزمون جابه جایی سوالات را انجام داده است و شب قبل از آزمون سوالات دیگری را در کانال خود قرار داده بود.

همزمان با برگزاری آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان (سمپاد) در روز‌های پنجشنبه و جمعه ۱۹ و ۲۰ تیرماه ۱۴۰۴، شماری از داوطلبان پایه‌های هفتم و دهم این مدارس با حضور مقابل ساختمان مرکزی وزارت آموزش‌وپرورش، مدعی افشای سؤالات این آزمون شدند.

بر اساس آمار رسمی، ۲۵۲ هزار و ۷۳۷ داوطلب برای ورود به پایه هفتم و ۳۷۱ هزار و ۱۵۰ داوطلب برای پایه دهم در این آزمون شرکت کردند. قرار است از این میان حدود ۲۰ هزار نفر در پایه هفتم و حدود ۱۰ هزار نفر در پایه دهم در مدارس سمپاد سراسر کشور پذیرفته شوند.

معترضان با استناد به مستنداتی که در اختیار دارند، اعلام می‌کنند که یک کانال تلگرامی و یک مؤسسه خصوصی آموزشگاهی، شب پیش از آزمون یعنی چهارشنبه ۱۸ تیر، به سؤالات دسترسی پیدا کرده‌اند. به ادعای این افراد، مؤسسه مذکور سؤالات را در اختیار دانش‌آموزانی گذاشته که در دوره‌های آمادگی آن ثبت‌نام کرده بودند و کانال تلگرامی نیز بخشی از سؤالات را منتشر کرده و پس از دریافت هزینه، کل دفترچه‌ها را برای متقاضیان ارسال کرده است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار