به گزارش راهبرد معاصر، به تازگی هیئت دولت از تحصیل رایگان دانشآموزان دهکهای یک تا چهار در مدارس سمپاد خبر داد و اعلام شد که با اجرای این سیاست، جمعیت دانشآموزان این دهکها در مدارس سمپاد افزایش یافته است.
تعداد دانشآموزان ثبتنام شده در مدارس سمپاد از میان دهکهای یک تا 4 از سوی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان اعلام نشده است اما الهام یاوری؛ رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به تسنیم گفت: 150 میلیارد تومان اعتبار برای ثبتنام این دانشآموزان نیاز داریم البته کار ثبتنام در مدارس انجام شده است و رایزنی با دولت برای پرداخت این مبلغ انجام شده است.
مدارس سمپاد جزو مدارس دولتی خاص هستند که با برگزاری آزمون ورودی در پایه هفتم به جذب دانشآموزان سخت کوش و در مواردی تیزهوش اقدام میکنند.
هماکنون رضامراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش گفته است: سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان یا به اختصار سمپاد، نهادی است که بر امور و تحصیل دانش آموزان مستعد و با بهره هوشی بالا نظارت میکند.
وی حمایت آموزش و پرورش از نخبگان دانشآموزی در زمینههای علمی، هنری، ورزشی، ادبی، پژوهشی، فرهنگی و قرآنی را بسیار مهم دانست.
صحرایی افزود : سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان برای نخبگان علمی ایجاد و 45 درصد دانش آموزان سمپاد در مناطق محروم افزایش پیدا کرده است و مقرر شده که دانش آموزان مناطق محروم یعنی چهار دهک اول جامعه اگر وارد سمپاد شوند شهریه آنها را دولت پرداخت میکند.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: باشگاه دانش پژوهان جوان عهده دار امور المپیادها و دانشآموزان المپیادی از سراسر کشور است و یک ساختمان مجهز در تهران برای این باشگاه در نظر گرفته شده که به زودی افتتاح خواهد شد.
صحرایی بیان کرد: دانشآموزان المپیادی نیز مثل سمپادیها مراقبت و توجه ویژه میخواهند و باید روی اینها سرمایه گذاری شود.
وی ادامه داد: یکسری تغییرات در المپیادها انجام شده است مانند المپیادهایی که در حوزه سواد مالی و اقتصادی، سواد رسانهای یا کار آفرینی و ایجاد تغییرات ویژه باعث شده که به اهداف مورد نیاز دست پیدا کنیم.
صحرایی گفت: برای اینکه دانشآموزان مناطق محروم بتوانند در آزمونهای ورودی سمپاد موفقتر عمل کنند، شبکه آموزش برنامه تلویزیونی را جهت استفاده این دانشآموزان ایجاد کرده است./ تسنیم