سخنگوی صنعت آب: تهران و البرز با ۲۰ میلیون جمعیت، در معرض بیشترین تنش آبی هستند/ در ۲۴ استان و ۵۰ شهر تنش آبی داریم بانک مرکزی: نقدینگی ۲۹ درصد بیشتر شد ۲۵درصد بازنشستگان تأمین اجتماعی فاقد مسکن‌اند دپوی ۱۴هزار خودروی خارجی در بنادر و گمرکات/ دستور فوری ترخیص صادر شد اعتبار کالابرگ دهک‌های ۴ و ۵ امروز شارژ می‌شود قیمت تتر امروز دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ تازه‌ترین تغییرات قیمت خودرو در بازار / آخرین قیمت شاهین، کوییک، تارا، سمند و ساینا + جدول قیمت جدید طلا و سکه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۴/ سقوط سکه به کانال ۶۰ میلیون جدی شد قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳۰ تیرماه ۱۴۰۴/ دلار وارد کانال جدید قیمتی شد اعضای کمیته صیانت و نظارت بر سهام عدالت معرفی شدند آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی ۷۱هزار و ۷۵۳ تومان شد نحوه دریافت وام اربعین دانشجویی وزیر کار: اتباع قانونی مشمول بیمه و مالیات می‌شوند/ دهک‌بندی کالابرگ تغییر می‌کند؟ هر واحد دینار عراق ۵۴.۷ تومان اعلام شد بورسی‌ترین استان‌های ایران در خرداد ۱۴۰۴ کدام‌اند؟ + عکس

دپوی ۱۴هزار خودروی خارجی در بنادر و گمرکات/ دستور فوری ترخیص صادر شد

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان در شصت‌ونُهمین بازدید خود از حوزه بنادر و گمرکات از صدور دستور قضایی برای تشکیل کارگروه ویژه‌ای جهت ترخیص فوری ۱۴هزار خودروی خارجی معطل‌مانده در بنادر و گمرکات استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۸۴۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در راستای تأکیدات رئیس قوه قضاییه به رؤسای‌کل دادگستری‌ها و دادستان‌های مراکز استان‌ها مبنی بر حضور میدانی و استمرار نظارت‌ها بر فرآیند امور به‌ویژه در حوزه بنادر و گمرکات جهت تسریع در فرآیند ترخیص اقلام وارداتی و تأمین کالا‌های مورد نیاز کشور، شصت‌ونُهمین بازدید رئیس‌کل دادگستری هرمزگان از حوزه بنادر و گمرکات استان با حضور وی به‌همراه دادستان بندرعباس و جمعی از مسئولان قضایی در بخش‌های مختلف بندر و گمرک شهید رجایی انجام شد.

مجتبی قهرمانی، رئیس‌کل دادگستری هرمزگان در حاشیه این بازدید ضمن اخذ گزارش‌های تکمیلی از مسئولین و نمایندگان کلیه ادارات مربوطه، پس از بررسی وضعیت تمامی گروه‌های کالا‌های موجود در این مجتمع بندری، دستورات لازم را برای تعیین تکلیف اقلام موجود خطاب به مسئولان مربوطه صادر کرد.

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان همچنین در حاشیه این بازدید اظهار کرد: در راستای دستورات اخیر ریاست قوه قضاییه مبنی بر پیگیری امور مردم و حمایت از تسهیل تجارت، امروز شصت‌ونُهمین بازدید مسئولان دستگاه قضایی استان هرمزگان از حوزه بنادر و گمرکات انجام شد و در این بازدید ضمن برگزاری نشست تخصصی با تجار بخش خصوصی و بخش دولتی، دو موضوع مهم مورد پیگیری ویژه قرار گرفت.

وی افزود: بر این اساس در خصوص جبران خسارات تجار و فعالین اقتصادی در حادثه انفجار بندر شهید رجایی، کارگروهی متشکل از نمایندگان بنادر و گمرکات، خطوط کشتیرانی و دستگاه قضایی در محل سندیکای بیمه‌گران استان مستقر می‌شوند تا با توجه به دسترسی به سامانه‌های موردنظر، بتوانند خواسته‌های شرکت‌های بیمه‌گر را برآورده کنند.

قهرمانی تصریح کرد: اعضای این کارگروه، موضوع استعلامات و پاسخ مکاتبات شرکت‌های بیمه مرتبط با خسارات تجار را در محل موردنظر پیگیری می‌کنند و راستی‌آزمایی‌های لازم را انجام خواهند داد تا در نتیجه این اقدامات به‌سرعت نسبت به تکمیل پرونده و جبران خسارات تجار و فعالین اقتصادی اقدام شود.

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان در ادامه خاطرنشان کرد: موضوع دومی که در بازدید امروز مورد پیگیری قرار گرفته است، ترخیص ویژه و فوق‌العاده حدود ۱۴ هزار خودروی خارجی معطل‌مانده در بندر شهید رجایی و دیگر بنادر استان بود که در این خصوص نیز مقرر شد ضمن تشکیل کارگروه ویژه‌ای متشکل از دستگاه قضایی و بنادر و گمرکات با تسهیلات ویژه‌ای که برای شرکت‌های واردکننده خودرو در نظر گرفته خواهد شد، این خودرو‌ها نیز در اسرع وقت ترخیص شوند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار