کاربران ایرانی گوگل برای جلوگیری از مشکل ورود، گزینه «تأیید شماره تلفن» را غیرفعال کنند هشدار هواشناسی برای تهران و البرز / رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه است جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی

چمران: ۹۰ درصد آب کشورمان برای کشاورزی می‌رود/موافق چاه زدن در پایتخت نیستیم

چمران: ۹۰ درصد آب کشورمان برای کشاورزی می‌رود/موافق چاه زدن در پایتخت نیستیم رییس شورای شهر تهران با اشاره به وضعیت آبی پایتخت گفت: باید روش استفاده از آب اصلاح شود؛ ۹۰ درصد آب کشورمان برای کشاورزی می‌رود و نوع مصرف را باید تنظیم کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۸۴۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی چمران در جلسه امروز (سه‌شنبه) شورای شهر تهران با اشاره به دستورات جلسه اظهار کرد: لایحه «اصلاحیه تعیین مبالغ پایه حق بهره برداری غرف به تفکیک نوع کاربری در بازار‌های میادین میوه و تره بار و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۴»، ارائه گزارش مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران درباره تاکسی برخط و اصلاح بند‌هایی از ماده هفتم مصوبه آئین نامه مجوز تاسیس و فعالیت شرکت‌های تاکسیرانی خصوصی (نظام بهای خدمات) در دستورکار جلسه سیصد و چهل و سوم شورا خواهد بود.

وی با اشاره به تاکسی‌های اینترنتی عنوان کرد: تاکسی‌های اینترنتی را خود شهرداری تهران ایجاد کرده و این سیستم‌ها در ۱۲ شهر بزرگ دنیا به این صورت زیر نظر شهرداری فعالیت می‌کنند؛ از روز شنبه این موضوع اعلام می‌شود و بعد اجرا می‌شود.

رییس شورای شهر تهران با اشاره به تاکسی‌های پلاک شهرستان گفت: قانون تکلیف را روشن کرده و اجازه نمی‌دهد هر کسی بیاید و مسافرکشی کند؛ دیدیم که چه اتفاق تلخی افتاد. پلیس مسئول است و مردم هم خودشان باید رعایت کنند چرا که نمی‌توان سوار هر ماشینی شد. در تهران ۸۰ هزار تاکسی داریم و تعداد زیاد و به اندازه کافی است.

وی با اشاره به وضعیت آب این روز‌های پایتخت بیان کرد: هم وزیر نیرو و هم رییس آبفا تهران را دعوت می‌کنیم که صحبت کنند، اما ما موافق چاه زدن در پایتخت نیستیم؛ طبیعی است که تمام فضای سبز تهران از آب خام و آب‌های پسماند استفاده کند. به سازمان بوستان‌ها گفتیم اگر آب نداشتند می‌توانند بخرند چرا که فضای سبز تهران برای پایتخت مهم است. وزارت نیرو نیز با شهرداری در این خصوص همکاری کند؛ ما جدا از لوله‌کشی حتی چاه‌ها را در اختیارشان می‌گذاریم که استفاده کنند.

رییس شورای شهر تهران اضافه کرد: باید روش استفاده از آب اصلاح شود؛ ۹۰ درصد آب کشورمان برای کشاورزی می‌رود. نوع مصرف را باید تنظیم کنند؛ مثلا نباید هندوانه بکارند چرا که آب زیادی مصرف می‌کند. مصرف آب باید با محیط سازگار باشد. در اصفهان برنج خوب به عمل می‌آید، اما به خاطر وضعیت آب این کار ممنوع شده است. باید از سیستم‌های مکانیزه استفاده کنیم چرا که موجب صرفه جویی ۵۰ درصدی آب می‌شود.

وی با اشاره به ناترازی انرژی در سطح پایتخت گفت: این مساله از گذشته‌های خیلی دور شروع شد. باید ببینید شرایط کنونی منجر به بی تدبیری شده یا از گذشته این اتفاق رخ داده است.

چمران در خصوص آخرین وضعیت بازار گل امام رضا (ع) بیان کرد: هیات مدیره‌شان آنجا هنوز کاری نکرده، اما گفتیم اگه اقدامی نکنند به دادستانی ارجاع می‌دهیم تا مراحل قانونی طی شود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار