چند خبر مهم برای بازنشستگان / ماجرای ورشکستگی تامین اجتماعی چیست؟ برنامه قطعی برق استان کرمانشاه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ جزییات جدید افزایش رقم سهمیه بنزین در سه ماه آینده آخرین قیمت سکه امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول آخرین قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول قیمت طلا اوج گرفت/ سقف بعدی قیمت طلای ۱۸ عیار کجاست؟ آخرین قیمت طلا امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار  + جدول آخرین قیمت اتریوم امروز شنبه 21 شهریور 1405 پیش‌بینی نفت در روز‌های آینده/ قیمت نفت برنت ۱۰۰ دلاری می‌ماند؟ آخرین قیمت نقره امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵  + جدول آخرین قیمت طلا و سکه مبلغ کالابرگ چه زمانی افزایش پیدا خواهد کرد؟ هشدار مهم بانک مرکزی درباره تراکنش‌های بانکی/ این حساب‌های بانکی مسدود می‌شود خریداران موبایل بخوانند/ ریزش شدید قیمت موبایل در راه است؟ آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ | تارا و دنا رکورد زدند + لیست کامل

وزیر تعاون: سامانه جدید حذف سه دهک ثروتمند یارانه بگیر فعال شد

وزیر تعاون: سامانه جدید حذف سه دهک ثروتمند یارانه بگیر فعال شد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طراحی سامانه‌ای برای بروز رسانی اطلاعات خانوار خبر داد و گفت: در این سامانه وضعیت افرادی که جز سه دهک بالا هستند مشخص و به آنها نیز اعلام شده است لذا ما می‌توانیم از ماه جاری و اگر دولت صلاحدیدی نداشت، سایر موارد را اعلام و در واقع آن خانوار‌های ثروتمندی که مشمول حذف هستند را در این فرآیند قرار دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۸۴۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد میدری پس از پایان نشست با اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درباره مسائل مربوط به تقویت دهک‌های یارانه بگیر گفت: در این جلسه گزارشی از عملکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره مباحثی همچون اشتغال و هدفمندی یارانه به موجب بودجه سال ۱۴۰۴ به نمایندگان ارائه شد.
وزیر «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» با بیان اینکه منابع و مصارف هدفمندی یارانه‌ها به موجب بودجه سالیانه مشخص شده است، بیان کرد: به موجب قانون، حذف سه دهک بالای یارانه بگیر مد نظر قرار گرفته است. همچنین در این قانون اشاره شده که درآمد حاصل از این بخش در تامین و توزیع کالابرگ به کار گرفته شود.

وی با بیان اینکه اطلاعات ما از درآمد خانوار و افراد در راستای توزیع کالابرگ و یارانه به روز شده است، متذکر شد؛ سامانه مربوطه در این بخش طراحی شده است. در این سامانه وضعیت افرادی که جز سه دهک بالا هستند به آنها اعلام شده، لذا این خانوار‌ها اگر نسبت به حذف یارانه شان اعتراض نداشته باشند، یارانه آنها حذف می‌شود، اما اگر اعتراضی در این بخش ثبت شد، آن اعتراض مورد بررسی قرار می‌گیرد.
وی با بیان اینکه سامانه‌های مذکور در این بخش پیش از جنگ تحمیلی طراحی شده بود، بیان کرد:ما می‌توانیم از ماه جاری و اگر دولت صلاحدیدی نداشت، سایر موارد را اعلام کنیم و در واقع آن خانواده‌هایی را که مشمول حذف هستند را در فرآیند قرار دهیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تقویت یارانه سه دهک پایین یارانه بگیر از محل حذف سه دهک بالا، گفت: به غیر از تقویت معیشت سه دهک پایین از محل حذف سه دهک بالای یارانه بگیر، دولت براساس مصوبه سران قوا و همچنین مجوزی که از مقام معظم رهبری اخذ کرد، در سه نوبت اقدام به توزیع کالابرگ در جهت حمایت از این سه دهک کرده است.

وی با اشاره به موضوع بازگشت منابع حاصل از مالیات بر ارزش افزوده برای حمایت از یارانه بگیران، بیان کرد: در این بخش جلساتی با مسئولین سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی برگزار کردیم. با این حال سامانه ما امکان تشخیص اطلاعات مبنی بر خرید سه دهک پایین جامعه از کالا‌های مشمول مالیات بر ارزش افزوده را ندارد. یعنی خرید افراد مشخص بوده، اما همه کالا‌ها هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده نمی‌شود. به عنوان مثال استفاده از لبنیات، مالیات بر ارزش افزوده ندارد که منابع آن برگشت داده شود؛ بنابراین سازمان امور مالیاتی تاکید دارد که منابع لازم در این بخش غیر قابل اجراست و تنها منبع همان منابع حذف سه دهک یارانه بگیر است. /اقتصادآنلاین

کلمات کلیدی: یارانه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار