همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام: وحدت ملت ایران نقشه دشمن را نقش بر آب کرد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام: وحدت ملت ایران نقشه دشمن را نقش بر آب کرد رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در جنگ ۱۲ روزه افرادی از نیروهای مسلح و ولایت فقیه دفاع می‌کردند که شاید چهره‌هایشان نشان نمی‌داد مدافع نظام جمهوری اسلامی ایران باشند اما محکم ایستادند و مسئولان نیز امروز مسئولیت مضاعفی در خدمت‌رسانی به مردم و حفظ وحدت و انسجام دارند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۸۴۳۱۷

به گزارش راهبردمعاصر، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در ابتدای جلسه هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، شهادت جمعی از فرماندهان ارشد نیروهای مسلح دانشمندان هسته‌ای و عده‌ای از هموطنان را تسلیت گفت و اظهار کرد: فقدان این عزیزان مخصوصاً فرماندهان نظامی که در طول سال‌های دفاع مقدس و بعد از آن رشادت‌های زیادی انجام داده و آماده شهادت بودند و همچنین شهادت دانشمندان هسته‌ای که در عرصه علم و دانش پیشگام بودند، برای ملت ایران سخت و گران است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر باید به ملت شریف ایران و خانواده‌های این عزیزان، تبریک گفت زیرا این شخصیت‌های عظیم در دفاع از اسلام، نظام جمهوری اسلامی و ملت عزیز ایران به شهادت رسیدند. شهادت مقامی مورد غبطه است و «عند ربهم یرزقون» مقامی فوق تصور است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با قدردانی از رشادت‌ها و دفاع تمام‌عیار نیروهای مسلح از نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران، تصریح کرد: نیروهای مسلح درجنگ تحمیلی ۱۲روزه سیلی محکمی به رژیم صهیونیستی و شکست مفتضحانه‌ای برای آنان رقم زدند که هیچگاه فراموش نخواهد شد.

آملی لاریجانی با بیان اینکه ورود مقتدرانه نیروهای مسلح موجب شد آمریکا برای دفاع از رژیم صهیونیستی به میدان بیاید، اظهار کرد: آمریکا همواره مدافع سیاست‌ها و اقدامات رژیم صهیونیستی در منطقه و جهان بود این بار از حد حمایت عبور کرد و به نفع رژیم کودک‌کش صهیونی، وارد جنگ شد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: از مقام معظم رهبری که با هدایت‌های حکیمانه، مقتدرانه و به موقع موجب اقتدار نظام شدند، تشکر می‌کنیم. جایگزینی سریع کادرهای فرماندهی سپاه و ستاد کل نیروهای مسلح موجب اطمینان و اعتماد مردم و همه کسانی شد که دل در گروی نظام جمهوری اسلامی داشتند، باید قدردان ایشان و ولایت فقیه باشیم. هدایت‌های ایشان فقط یک کار اجرایی سریع و به موقع از ناحیه فرمانده کل قوا نبود بلکه ناشی از فکر، عمل و شخصیت ایشان بود که برخاسته از تعالیم انبیاء و اولیاء الهی است. تعبیر قرآنی «ان معی ربی» تعلیم انبیای الهی است و مقام معظم رهبری با شهود این معنا آن را به آحاد ملت عرضه داشتند. اثر مهم ولایت فقیه برای نظام جمهوری اسلامی و کل جبهه مقاومت اثر بزرگی است و خواهد بود و باید قدردان این نعمت الهی باشیم.

آملی لاریجانی با تاکید بر اینکه باید از ملت بزرگ ایران تشکر کنیم که کاری کارستان کردند، افزود: وحدت ملی اجتماع و دفاع از نیروهای مسلح و ولایت فقیه همه نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرد. دشمنان گمان می‌کردند با حمله سریع و به شهادت رساندن فرماندهان ارشد سپاه، مردم ناراضی به میدان می‌آیند و کار نظام را خودشان به سرعت به اتمام می‌رسانند، اما کاملا برعکس شد و با عنایت خاص الهی به کشور امام زمان دل‌های مردم، با یکدیگر همراه شد و ملت ایران برای دفاع از کیان جمهوری اسلامی و ولایت فقیه به میدان آمدند.

وی ادامه داد: افرادی از نیروهای مسلح و ولایت فقیه دفاع می‌کردند که شاید چهره‌هایشان نشان نمی‌داد مدافع نظام جمهوری اسلامی ایران باشند اما محکم ایستادند. سیلی که دشمن خصوصا آمریکایی‌ها از حضور عمل ، گفتار و همدلی ملت ایران در جریان جنگ تحمیلی ۱۲روزه خوردند، هیچ زمانی از ملت ایران نخورده بودند و هیچگاه فراموششان نخواهد شد. مسئولان بعد از جنگ ۱۲روزه، مسئولیت مضاعفی در خدمت‌رسانی به مردم و حفظ این وحدت و انسجام دارند/همشهری

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار