علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام

شارژ اعتبار کالابرگ دهک‌های ۶ و ۷ درآمدی از ۶ مردادماه

شارژ اعتبار کالابرگ دهک‌های ۶ و ۷ درآمدی از ۶ مردادماه سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک از آغاز گام سوم مرحله سوم این طرح از ۶ مردادماه و به دنبال آن شارژ اعتباری دهک‌های ششم و هفتم درآمدی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۸۴۳۶۱
شارژ اعتبار کالابرگ دهک‌های ۶ و ۷ درآمدی از ۶ مردادماه

به گزارش راهبرد معاصر، مرجان دبیری تصریح کرد: در این طرح برای دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و دهک‌های چهارم تا هفتم به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود که گام اول این مرحله از ۷ تیرماه برای دهک اول تا سوم و از ۳۰ تیرماه برای دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی شارژ و به حساب سرپرستان خانوار واریز شده است.

به گفته وی، گام سوم از این مرحله با شارژ اعتباری دهک‌های ششم و هفتم براساس بعد خانوار به میزان ۳۵۰ هزارتومان شارژ خواهد شد.

وی با اشاره به آخرین وضعیت اجرای مرحله سوم این طرح، اظهار کرد: در مرحله سوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیک، تاکنون ۹ میلیون و ۸۹۱ هزار و ۴۱۲ سرپرست خانوار از این طرح استفاده کرده‌اند. این میزان مشارکت نشان‌دهنده استقبال مردم از مزایای طرح و سهولت استفاده از زیرساخت‌های الکترونیکی برای تأمین کالا‌های اساسی است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای تکمیل این مرحله افزود: گام سوم از مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک از تاریخ ۶ مردادماه آغاز خواهد شد.

دبیری در بخش دیگری از سخنان خود، تصریح کرد: هدف اصلی از اجرای طرح کالابرگ الکترونیک حمایت از معیشت خانوارهاست.

سخنگوی طرح ملی کالابرگ در پاسخ به این سوال که آیا اعتبار مرحله اول و دوم قابل استفاده است؟ تاکید کرد: مشمولانی که از اعتبار شارژ مرحله اول و دوم این طرح استفاده نکرده‌اند، دیگر امکان استفاده از اعتبار آن مرحله را ندارند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار